Nejprodávanější knihy v roce 2020
ekonomie

Tohle je marketing! - 11%
(1x)
Seth Godin vám nabízí esenci své marketingové moudrosti.
ekonomie

Tohle je marketing!

314 Kč
279 Kč
Manuál copywritingu - 11%
Chcete se naučit psát texty, které přesvědčují, prodávají – a vydělávají?
ekonomie

Manuál copywritingu

224 Kč
199 Kč
Na volné noze - 11%
(49x)
Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své knize poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.
ekonomie

Na volné noze

629 Kč
559 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
ekonomie

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Naučte se investovat - 14%
Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, naučíte se správně chápat riziko, odhadovat vnitřní hodnotu akcie, rozlišovat mezi investičními strategiemi.
ekonomie

Naučte se investovat

241 Kč
207 Kč
Liberalismus - 11%
(1x)
Misesův Liberalismus je klasickým dílem, ve kterém autor obhajuje myšlenky svobody a míru, myšlenky liberalismu. Přestože kniha byla napsána již v roce 1927, argumenty ve prospěch svobody v ní obsažené neztratily nic ze své platnosti.
ekonomie

Liberalismus

260 Kč
231 Kč
Zrození kmenového vůdce - 11%
(1x)
Ve firmách kmeny zajišťují, že se udělá, co je třeba udělat. Práce ale není hlavní důvod, proč kmeny vznikají. Kmeny jsou základním stavebním prvkem jakéhokoli rozsáhlejšího lidského úsilí.
ekonomie

Zrození kmenového vůdce

350 Kč
311 Kč
V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) - 11%
Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným. Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přá
ekonomie

V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených)

359 Kč
319 Kč
Socialismus - 11%
Téměř po sto letech od jejího prvního vydání je kniha vyvrácením ekonomie socialismu.
ekonomie

Socialismus

692 Kč
615 Kč
Nahá pravda - 6%
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
ekonomie
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
239 Kč
Peníze a zdravý selský rozum - 11%
Kniha obsahuje širokou škálu témat z každodenního života – od pasti „bezbolestného“ placení pomocí kreditních karet, přes skrytá nebezpečí řízení domácího rozpočtu až po svůdnou nástrahu, kterou představuje nevázané utrácení během dovolené.
ekonomie

Peníze a zdravý selský rozum

359 Kč
319 Kč
Lidské jednání - 11%
(1x)
Lidské jednání shrnuje zásadní poznatky autorovy skvostné ekonomické kariéry. Kniha daleko přesahuje hranice ekonomie, je vrcholným dílem společenských věd 20. století.
ekonomie

Lidské jednání

711 Kč
632 Kč
Ogilvy o reklamě v digitálním věku - 11%
Odhalte tajemství úspěšné reklamy 21. století. Kniha zakládá na principech "otce reklamy" Davida Ogilvyho a přizpůsobuje je digitální současnosti.
ekonomie
Ukázky

Ogilvy o reklamě v digitálním věku

314 Kč
279 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 14%
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?
ekonomie

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
391 Kč
Velká čínská kapitalistická revoluce - 11%
Kniha popisuje mimořádnou a v mnoha ohledech nečekanou cestu, kterou Čína za posledních třicet let ušla v přeměně z uzavřené socialistické zemědělské ekonomiky k neuvěřitelně silné celosvětové velmoci.
ekonomie

Velká čínská kapitalistická revoluce

350 Kč
311 Kč
Soumrak homo economicus - 11%
(2x)

Soumrak homo economicus navazuje na úspěšnou Sedláčkovu prvotinu Ekonomie dobra a zla. I v tomto textu nalezneme snahu vrátit ekonomii lidský rozměr a lidem víru v ekonomii.

ekonomie

Soumrak homo economicus

116 Kč
103 Kč
Tentokrát je to jinak - 11%
Publikace předních amerických univerzitních ekonomů C. M. Reinhartové a K. S. Rogoffa si klade otázku, proč státy již řadu století opakovaně procházejí různými typy finančních krizí, jako jsou neschopnost splácet dluhy, bankovní paniky...
ekonomie

Tentokrát je to jinak

448 Kč
398 Kč
Finance: od teorie k realitě - 11%
Kniha slouží k orientaci v hlavních oblastech financí z praktického i teoretického pohledu.
ekonomie

Finance: od teorie k realitě

476 Kč
423 Kč
Má to cenu? - 11%
(5x)
Ve třetím svazku edice Munice sestoupíme ke kořenům ekonomické organizace naší společnosti. Oprášíme klíčové téma, které v posledním století leželo poněkud ladem: vztah hodnoty a ceny.
ekonomie

Má to cenu?

204 Kč
182 Kč
Prekariát - 11%
(1x)
Standingova dnes již proslulá kniha Prekariát: Nová nebezpečná třída (2012) je první zprávou o rychle rostoucí sociální třídě.
ekonomie

Prekariát

333 Kč
296 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 242 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>