Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
horory

Za soumraku - 20%
Co byste dělali, kdyby se váš dosavadní život najednou obrátil vzhůru nohama? Odpověď nabízí třináct strhujících příběhů od mistra hororového žánru, v nichž k takovému nečekanému obratu došlo.
horory
Ukázky

Za soumraku

199 Kč
159 Kč
Prokletí Salemu - 20%
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory
Ukázky

Prokletí Salemu

259 Kč
207 Kč
Právo nálezce - 20%
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory
Ukázky

Právo nálezce

239 Kč
191 Kč
Barva z kosmu - 20%
(1x)
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory
Ukázky

Barva z kosmu

185 Kč
148 Kč
Strážci zákona - 20%
Ve Wentworthu v Ohiu panuje horké letní odpoledne a v Topolové ulici je všechno jak má být. Jediná věc, která zcela nezapadá do obrazu, je červená dodávka, která vyčkává s běžícím motorem na kopci.
horory
Ukázky

Strážci zákona

229 Kč
183 Kč
Temná věž V. - Vlci z Cally - 20%
Pistolníci se opět vydávají na cestu za Temnou věží. Nečekaně je ovšem vyhledají vesničané, kteří je požádají o pomoc a úlevu, neboť jsou sužováni bytostmi, jež nazývají Vlky.
horory
Ukázky

Temná věž V. - Vlci z Cally

300 Kč
240 Kč
Temná věž VI - Zpěv Susannah - 20%
(1x)
Šestý, předposlední díl knihy je jako přebírání nitek těsně předtím, než je autorovy prsty umným hmatem přeskupí do zcela nového tvaru. Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli.
horory
Ukázky

Temná věž VI - Zpěv Susannah

230 Kč
184 Kč
Závan klíčovou dírkou - 20%
(1x)
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Závan klíčovou dírkou se chronologicky řadí mezi čtvrtý a pátý díl cyklu Temná věž, tedy mezi knihy Čaroděj a sklo a Vlci z Cally.
horory
Ukázky

Závan klíčovou dírkou

200 Kč
160 Kč
Dolanův cadillac - 20%
(1x)
První část rozsáhlého povídkového souboru.
horory
Ukázky

Dolanův cadillac

189 Kč
151 Kč
Rose Madder - 20%
Rose Danielsová se v pouhých osmnácti letech provdala za sadistického policistu-detektiva, který s ní nesmírně brutálně zachází.
horory
Ukázky

Rose Madder

249 Kč
199 Kč
Temná věž VII. - Temná věž - 20%
Temná věž je sedmým a posledním dílem stejnojmenné ságy - epického vyprávění o pistolníkovi Rolandovi z Gileadu a jeho putování k Věži.
horory
Ukázky

Temná věž VII. - Temná věž

330 Kč
264 Kč
Čarodějnice z černého lesa - 20%
Sbírka třinácti temně laděných příběhů spisovatele a kreslíře Miroslava Zacpala, odehrávajících se jak v cizině, tak v českých zemích.
horory
Ukázky

Čarodějnice z černého lesa

99 Kč
79 Kč
Nejhorší večírek tvého života - 20%
Hororový gamebook od známé youtuberky ANDY.
horory
Ukázky

Nejhorší večírek tvého života

278 Kč
222 Kč
Srovnáno se zemí - 20%
JSOU CHVÍLE, KDY UŽ ČLOVĚK NEMÁ CO ZTRATIT Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem.
horory
Ukázky

Srovnáno se zemí

169 Kč
135 Kč
Podivné historky ze života - 20%
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
horory
Ukázky

Podivné historky ze života

149 Kč
119 Kč
Past na medvěda - 20%
Třetí kniha série Tina Salo.
horory
Ukázky

Past na medvěda

99 Kč
79 Kč
Lidožrouti z Lízátkova - 20%
(1x)
Lidožrouti z Lízátkova jsou sladce surové bizarro o zvláštních krvelačných bytostech z podzemí, které přes den, kdy jsou dospělí v práci, rafinovaně útočí na nic netušící děti.
horory
Ukázky

Lidožrouti z Lízátkova

160 Kč
128 Kč
Prokletá kaple - 20%
(2x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
horory
Ukázky

Prokletá kaple

150 Kč
120 Kč
Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

horory
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Trajekt - 20%
(1x)
Dvanáct set natěšených pasažérů se vydává na plavbu mezi Švédskem a Finskem. Jenže na palubě lodi číhá zlo. Trajekt se uprostřed noci ocitne v naprosté izolaci od okolního světa. Není kam utéct. Není jak se spojit s pevninou.
horory
Ukázky

Trajekt

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 58 položek
<< < 1 2 3 > >>