Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
věda a technika

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - 20%
Ojedinělá publikace nabízí výběr stavebních detailů týkajících se tradičního zednictví. Těžiště této knihy je v obrázcích doplněných erudovaným komentářem praktiků s dlouholetou zkušeností.
věda a technika
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví

297 Kč
238 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
věda a technika
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Za volantem s Karlem Čapkem - 20%
Autovraždy, Dobrý stroj, Řidič uličník: Karel Čapek napsal o dopravě a zvláště o automobilech řadu velmi vtipných a čtivých statí. Po náročných rešerších vznikla první část unikátní publikace, představující umělce jako motoristu teoretika i praktika.
věda a technika
Ukázky

Za volantem s Karlem Čapkem

209 Kč
167 Kč
Přírodní stavební materiály - 20%
Kniha přináší úplný přehled o přírodních obnovitelných stavebních materiálech rostlinného i živočišného původu. Pozornost je zaměřena na jejich fyzikální a užitné vlastnosti.
věda a technika
Ukázky

Přírodní stavební materiály

365 Kč
292 Kč
Spartak, Octavia, Felicia - 20%
Publikace připomíná dnes už legendární řadu osobních automobilů Škoda klasické koncepce vyráběnou v letech 1955 až 1971. Jejím prvním členem byl vůz Škoda 440 dodnes známý pod jménem Spartak, které nesl jeden z prototypů.
věda a technika
Ukázky

Spartak, Octavia, Felicia

280 Kč
224 Kč
Projektové řízení technologických staveb - 20%
Ojedinělý průvodce světem technologických staveb seznamuje se všemi hlavními činnosti projektového manažera při přípravě a realizaci staveb, kde hlavní slovo mají výrobní technologie.
věda a technika
Ukázky

Projektové řízení technologických staveb

450 Kč
360 Kč
Utajené projekty Škoda - 20%
Oldřich Meduna (1902-1996), jeden z nejvýznamnějších československých odborníků 20. století v oboru motorových vozidel. Připravte se na nečekané - na to, jak prošel automobilkami Praga a Škoda.
věda a technika
Ukázky

Utajené projekty Škoda

186 Kč
149 Kč
Sádrokarton - 20%
Publikace shrnuje současnou úroveň znalostí o sádrokartonových konstrukcích a materiálech. Seznámíte se zde s mnohostranným použitím výrobků na bázi sádry ve stavebnictví, často v aplikacích, které nás při běžném pohledu ani nenapadnou.
věda a technika
Ukázky

Sádrokarton

289 Kč
231 Kč
Automobilová paliva - 20%
Čtenáři, kteří jak ve své profesi, tak v rámci svých zájmů pracují s palivy (motoristé zajímající se o vlastnosti paliv a vývoj v této oblasti, pracovníci čerpacích stanic a autoservisů, studenti a další) získají velké množství informací.
věda a technika
Ukázky

Automobilová paliva

161 Kč
129 Kč
Domečky pro včely a užitečný hmyz - 20%
(1x)
Když se vám podaří přivábit samotářské včely, osy a jiný užitečný hmyz, vaše zahrada ožije ¦ opylené plodiny přinesou bohatou úrodu, ekologicky a šetrně se zbavíte mnohých škůdců.
věda a technika
Ukázky

Domečky pro včely a užitečný hmyz

195 Kč
156 Kč
Dvě století českých automobilů - 20%
Nové aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace dokumentuje dvousetleté období konstrukce a výroby motorových vozidel na našem území – a to od úplně prvního Božkova parovozu z roku 1815 až po nejnovější modely Škoda Kamiq či Scala.
věda a technika
Ukázky

Dvě století českých automobilů

279 Kč
223 Kč
Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 20%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
věda a technika
Ukázky

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

271 Kč
217 Kč
Velká kniha automobilů - 20%
Pro malé i velké nadšence automobilového světa! Dozvíte se vše od počátků automobilismu až po nejnovější novinky techniky. Který vůz je nejrychlejší? A který nejmenší? A proč jezdíme na benzín a naftu? Jsou elektromobily řešením pro budoucnost? Nejen na tyto otázky odpovídá publikace popularizátora vědy Radka Chajdy.
věda a technika
Ukázky

Velká kniha automobilů

279 Kč
223 Kč
Autobusy Škoda 706 RO a RTO - 20%
Historie, technika, odvozené verze i úpravy prvního poválečného autobusu Škoda 706 RO i jeho ikonického nástupce, autobusu Škoda 706 RTO.
věda a technika
Ukázky

Autobusy Škoda 706 RO a RTO

305 Kč
244 Kč
Dřevostavby z vrstvených masivních panelů - 20%
V knize najdou projektanti i stavitelé podrobný popis jak pracovat s panely z masivního dřeva. Masivní panely (CLT panely) mají vynikající statické parametry a umožňují snadno realizovat odvážné architektonické návrhy.
věda a technika
Ukázky

Dřevostavby z vrstvených masivních panelů

169 Kč
135 Kč
Spodní stavba historických budov - 20%
Architekti, projektanti a stavitelé najdou v knize vše o základech a sklepích historických budov, ale i rizika, která mohou nastat při jejich rekonstrukci. Autoři poradí, jak se vyvarovat chybám ve fázi projektu i stavby.
věda a technika
Ukázky

Spodní stavba historických budov

254 Kč
203 Kč
Jawa Californian - 20%
Publikace pojednává o krátkém úseku motocyklové výroby firmy Jawa, ve kterém dosáhla svým modelem Californian úspěchu na světových trzích. Druhé vydání je rozšířeno o tři kapitoly, přináší nové detaily a novou fotografickou dokumentaci.
věda a technika
Ukázky

Jawa Californian

382 Kč
306 Kč
Provoz, revize a údržba technických zařízení - 20%
(1x)
Provozovatelům vyhrazených technických zařízení i kontrolorům nabízí kniha určitý návod, jak vzájemně spolupracovat, jaké podmínky a dokumenty je potřeba pro kontroly připravit.
věda a technika
Ukázky

Provoz, revize a údržba technických zařízení

195 Kč
156 Kč
Jawa kývačka - 20%
V době, kdy česká motocyklová továrna Jawa, prožívala svůj vrchol produkční, ekonomický i exportní, vyráběla motocyklové typové řady, jenž dostaly zlidovělého označení Jawa kývačka.
věda a technika
Ukázky

Jawa kývačka

297 Kč
238 Kč
Legendární Škoda 1000 MB - 20%
Kniha poskytuje velké množství unikátních fotografií, kvalitní a ověřené informace o technických parametrech, zajímavostech z výroby, počtech vyráběných i exportovaných kusů i sportovních úspěších.
věda a technika
Ukázky

Legendární Škoda 1000 MB

399 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 128 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>