Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
věda a technika

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
věda a technika
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
věda a technika
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Hvězdné války - 20%
Když se řekne Hvězdné války, většina lidí si vybaví slavný stejnojmenný film George Lucase. Star Wars jsou výpravnou podívanou, klasickou pohádkou boje Dobra se Zlem. I tato filmová série ovšem ukazuje, že minimálně od počátků kosmonautiky žijeme v zajetí představ o nevyhnutelnosti bojového střetu ve vesmíru.
věda a technika
Ukázky

Hvězdné války

249 Kč
199 Kč
Modelování bojové techniky - 20%
Láká vás proniknout do tajů plastikového modelářství, chtěli byste si postavit krásný model tanku či dioráma z druhé světové války? Pokud jste začínajícím modelářem, tak tato kniha je přesně pro vás.
věda a technika
Ukázky

Modelování bojové techniky

279 Kč
223 Kč
Specialista - 20%
(1x)

Upřímná a strhující zpověď člena elitní bojové jednotky Navy SEALs Robert O´Neill. Účastník 400 bojových misí, bývalý člen Navy SEALs a žijící legenda. Jeho memoáry, psané s brutální upřímností a doprovázené osobitým černým humorem, vás zavedou nejen do první frontové linie či týlu nepřítele.

věda a technika
Ukázky

Specialista

299 Kč
239 Kč
Zmizelé koleje, zmizelá nádraží - 20%
Železnice nám přinesla nejen revoluci v dopravě osob a zboží, ale také nové architektonické prvky přetvářející ráz krajiny. Tato kniha Vám jedinečným, výpravným způsobem přiblíží historii české železnice – seznámíte se s již zaniklými tratěmi i nadobro ztracenými malebnými nádražíčky a samozřejmě poznáte tratě, železniční uzly a nádraží, která původní trasy a stavby nahradila.
věda a technika
Ukázky

Zmizelé koleje, zmizelá nádraží

669 Kč
535 Kč
Židovské hřbitovy a pohřbívání - 20%
Dlouho očekávaná kniha Jaroslava Achaba Haidlera popisuje židovské pohřbívání a hřbitovy v Čechách a na Moravě. Poeticky, ale výstižně vysvětluje epitafy, znaky a symboly, židovský způsob pohřbívání i tajemné verše na náhrobcích.
věda a technika
Ukázky

Židovské hřbitovy a pohřbívání

339 Kč
271 Kč
Konstrukce šikmých střech - 20%
Střešní konstrukce jsou jednou z nejdůležitějších částí stavby. Proto tým autorů z brněnské Fakulty stavební připravil komplexní a přehlednou publikaci, která usnadní práci každému projektantovi.
věda a technika
Ukázky

Konstrukce šikmých střech

297 Kč
238 Kč
Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR - 20%

Publikace vás seznámí s většinou typů letadel vzniklých v konstrukčních kancelářích v Rusku v období po 2. světové válce. Texty s obrázky jsou abecedně řazeny. Zajímavou informací je, že pouze menšímu množství z nich se podařilo přežít do současnosti.

věda a technika
Ukázky

Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR

99 Kč
79 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
věda a technika
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
Šokující vítězství - 20%
Válečná střetnutí se zcela nečekaným koncem, kdy proti všemu očekávání vyhrál outsider. Docházelo k nim před naším letopočtem, známe takové případy i z doby moderní.
věda a technika
Ukázky

Šokující vítězství

237 Kč
190 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
věda a technika
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
věda a technika
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Tatra 613 - 20%
(1x)
Kniha představuje prototypy T 613 karosované italskou firmou Vignale.
věda a technika
Ukázky

Tatra 613

280 Kč
224 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
věda a technika
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Zvonařství - 20%
(1x)
Zvonařství patří mezi velmi stará řemesla. Lidé zvonům, které byly odpradávna spojeny s jejich životem, dávali a dávají jména, a tak je povyšují i na něco víc než jen na pouhý výrobek.
věda a technika
Ukázky

Zvonařství

169 Kč
135 Kč
Prima čas - 20%
Hodinářské řemeslo má v českých zemích staletou tradici.
věda a technika
Ukázky

Prima čas

254 Kč
203 Kč
CNC - 20%
Problematika CNC, tedy číslicově řízených výrobních strojů, je tématem komplexní učebnice určené pro střední i vysoké školy a všechny, kdo mají zájem získat či prohloubit si vědomosti o CNC technice ve strojírenství.
věda a technika
Ukázky

CNC

254 Kč
203 Kč
Konstrukční detaily pro pasivní a nulové domy - 20%
Devadesát ověřených konstrukčních detailů a návody pro jejich správné navrhování a provádění najdete v knize, která vychází z dlouholetých poznatků a zkušeností členů Centra pasivního domu.
věda a technika
Ukázky

Konstrukční detaily pro pasivní a nulové domy

339 Kč
271 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - klempířství a pokrývačství - 20%
V pořadí čtvrtá publikace ediční řady 100 osvědčených stavebních detailů se věnuje dnes už téměř zapomenutým řemeslům klempířství a pokrývačství. Autoři ke svým komentářům použili obrázky z knih 19. a 20.
věda a technika
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - klempířství a pokrývačství

331 Kč
265 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 128 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>