Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
medicína

To nejlepší ze současné české medicíny
Kniha přináší výběr pozoruhodných přednášek, které zazněly na celostátním kongresu České lékařské akademie, jež se konal v roce 2015 v Mariánských Lázních.
medicína

To nejlepší ze současné české medicíny

441 Kč
Třetí medicína - 11%
Koncepční kniha o zdraví a životě člověka, analyzující a shrnující nové možnosti a navozující třetí cestu v péči o zdraví, která je navíc svým stylistickým pojetím přístupná širokému okruhu čtenářů.
medicína

Třetí medicína

386 Kč
343 Kč
Virginia Satirová - 11%
Kniha psychologických esejů z pera Virginie Satirové spatřila světlo světa dlouho po její smrti. Tohoto úkolu se společně s týmem editorů ujal její blízký spolupracovník John Banmen, který vybral a upravil některé autorčiny starší texty.
medicína

Virginia Satirová

251 Kč
223 Kč
Autorehabilitační sestava pro děti a rodiče - 11%
MUDr. Jana Kombercová v knize popisuje zkušenosti ze své více jak čtvrtstoletí trvající praxe v oblasti celostní medicíny. V průběhu let se jí pomalu dařilo spojovat medicínu klasickou (školní) s medicínou alternativní.
medicína

Autorehabilitační sestava pro děti a rodiče

295 Kč
262 Kč
Bolest a regenerace v medicíně
Kniha přináší výběr pozoruhodných přednášek, které zazněly na celostátních kongresech České lékařské akademie, jež se konaly v letech 2013 a 2014.
medicína
Ukázky

Bolest a regenerace v medicíně

431 Kč
Dárci orgánů - 11%
Transplantace orgánů v průběhu posledních 20 let postupně přestaly být vnímány jako experimentální terapeutická volba a staly se součástí hlavního proudu moderní medicíny.
medicína

Dárci orgánů

536 Kč
476 Kč
Dítě diabetické matky - v otázkách a odpovědích - 11%
Kniha určená nastávajícím maminkám, které trpí cukrovkou a chtějí se dozvědět o tom, jaká jsou rizika těhotenství s diabetem pro ně a pro miminko. Nabízí pohled a rady lékařky s mnohaletou praxí v péči o diabetické matky a jejich děti.
medicína

Dítě diabetické matky - v otázkách a odpovědích

224 Kč
199 Kč
Genetika v klinické praxi II.
Současná medicína se snaží kromě své terapeutické role rovněž nemocem předcházet a intenzivně hledá jejich příčiny. Prevence se na prvním místě opírá o diagnostiku. Takovou, která často dokáže již v době, než choroba propukne, na nebezpečí upozornit.
medicína

Genetika v klinické praxi II.

270 Kč
Inovativní zobrazovací metody - 11%
Monografie podává přehled o současných moderních postupech diagnostického zobrazování a postupů terapie vedené zobrazovacími metodami.
medicína

Inovativní zobrazovací metody

351 Kč
312 Kč
Klinická propedeutika - 11%
Publikace je koncipována jako základní učebnice pro studenty ošetřovatelství, je však určena také všem sestrám v praxi. Naučí čtenáře základní techniky sběru anamnestických dat a fyzikálního vyšetření pacientů.
medicína

Klinická propedeutika

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 431 - 440 z 477 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 .. 48 > >>