Nejprodávanější Kniha v roce 2020

Cizinka
(3x)

Román Cizinka je kombinací dobrodružného a romantického příběhu na perfektně vykresleném historickém pozadí. Pokračování této romantické ságy v knihách Vážka v jantaru a Mořeplavec.

Cizinka

359 Kč
Umění milovat
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.

Umění milovat

224 Kč
Vango
(5x)
Vango je tajuplný hrdina, který se snaží rozluštit záhady obestírající jeho život.
Ukázky

Vango

495 Kč
Černá labuť
(15x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.

Černá labuť

467 Kč
Základní texty východních náboženství 3. : Čínský, japonský a korejský buddhismus
Třetí svazek obsahuje vedle základní části buddhismu čínského i texty buddhismu japonského a korejského.

Základní texty východních náboženství 3. : Čínský, japonský a korejský buddhismus

338 Kč
Andělé a démoni
(4x)
Thriller líčí první dobrodružství uznávaného harvardského symbologa Roberta Langdona, budoucího hrdiny knihy Da Vinciho kód. Langdon je při návštěvě Evropy povolán k případu rituální vraždy ...

Andělé a démoni

381 Kč
Dějiny ošklivosti
(7x)
Co je vlastně opakem krásy? Na tuto otázku hledá autor odpověď na stránkách výpravné ilustrované publikace, kde na příkladech děl literárních i výtvarných ukazuje, že opak krásy se neomezuje jen na ohyzdnost satyrů či Harpyjí.

Dějiny ošklivosti

848 Kč
Skrytý Tibet
(5x)
Podrobné vylíčení cest po jižním Tibetu, které italský antropolog a fotograf Fosco Maraini podnikl v letech 1937 a 1948, patří dnes k nejvýznamnějším dokumentům o životě Tibetu a jeho obyvatel před čínskou invazí ze začátku padesátých let.

Skrytý Tibet

404 Kč
Osm
(3x)
Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná.
Ukázky

Osm

404 Kč
Adventní pohádky
Prožijte s vašimi dětmi kouzelný předvánoční čas a zpříjemněte si čekání na Ježíška společným čtením. S pohádkovým adventním kalendářem tu Vánoce budou coby dup!

Adventní pohádky

269 Kč
Béowulf
(1x)
Nejstarší z velkých básnických skladeb anglické literatury vznikla patrně na přelomu osmého a devátého století v anglosaské Anglii (jejíž dějiny se tradičně rámují lety 449–1066) a dochovala se v jediném rukopisu z doby kolem roku 1000.

Béowulf

719 Kč
Brzy
(1x)
Když mi nacisté vzali rodiče, byl jsem vyděšený. Když zabili mou kamarádku, byl jsem vzteky bez sebe. Když jsem se přidal k partyzánům, abych jim pomohl porazit nacisty, naplnila mě naděje. Brzy, říkal jsem, budeme v bezpečí. Mýlil jsem se. ...
Ukázky

Brzy

223 Kč
Fotbaláci. Záhada jestřábího oka
Čtvrtý díl oblíbené série fotbalových detektivek.
Ukázky

Fotbaláci. Záhada jestřábího oka

359 Kč
Kniha o staré Praze
Poutavé, většinou málo známé příběhy z dějin Prahy, které nenajdeme v učebnicích dějepisu, ačkoliv jsou součástí historie, výpovědí o své době, o jejích zvycích a mravech, o společenské atmosféře.
Ukázky

Kniha o staré Praze

359 Kč
Modrý diamant
V tomto napínavém románu od úspěšného spisovatele Anthonyho Horowitze je literární legenda James Bond zpátky na vzestupu v padesátých letech minulého století. Píše se rok 1957 a James Bond (agent 007) jen tak tak přežil souboj s Auricem Goldfingerem.
Ukázky

Modrý diamant

268 Kč
V Caracasu bude nejspíš stále tma
(2x)
Napínavý, komorní příběh začíná pohřbem matky, s níž hlavní hrdinka Adelaida prožila celý život a ke které ji pojila silná citová vazba.

V Caracasu bude nejspíš stále tma

251 Kč
Vyznání na hraně času a věčnosti
První díl pamětí česko-římského teologa, katolického kněze a pedagoga Karla Skalického vypravuje o době jeho dětství a dospívaní v jižních Čechách a v Praze.

Vyznání na hraně času a věčnosti

259 Kč
Z Etiopie a odjinud
(1x)

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu.

Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

Z Etiopie a odjinud

134 Kč
Základní texty východních náboženství 1. : Hinduismus
První část čtyřsvazkového díla zahrnuje některé hymny a písně z véd, výňatky z komentářů bráhman, výběr z upanišad, vybrané partie ze šáster, Bhagavadgítu, několik dalších kratších textů z Mahábháraty a ukázky z purán.

Základní texty východních náboženství 1. : Hinduismus

224 Kč
Zločin na Bezdězu
(2x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...

Zločin na Bezdězu

314 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>