Nejprodávanější tituly v roce 2020
fantasy

Dcera hvězd - 11%
Příběh o ztrátě, odvaze, nenávisti a smrti, ale také o síle přátelství, hledání sama sebe a o strachu z toho, kým by se člověk mohl stát.
fantasy

Dcera hvězd

314 Kč
279 Kč
Dvanáct nocí - 11%
Dobrodružství, které potrvá dvanáct nocí. Jejich táta večer pracuje jako obvykle dlouho do noci, takže mámě dojde trpělivost, naloží obě dcery a vydá se ho sama vyzvednout na univerzitu v Cambridgi, kde je její manžel zaměstnaný.
fantasy

Dvanáct nocí

314 Kč
279 Kč
Jádro - 20%
Od nepaměti se noční temnotou plíží krvelační démoni lovící lidi. Bezpečných míst k životu je stále méně a zdá se, jakoby pronásledovanému lidstvu už nezbývala žádná naděje.
fantasy
Ukázky

Jádro

349 Kč
279 Kč
Jizvák Jim - 11%
Vítejte ve světech, kde je něco jinak. Kde je něco hodně, brutálně jinak. Vítejte ve světech, které jsou noční můrou…
fantasy

Jizvák Jim

257 Kč
228 Kč
Když se pohne les - 11%
„Černý hvozd sytí se krví. Snadno v jeho blízkosti propukají spory, snadno se krev prolévá,“ píše se ve starých kronikách, jejichž poselství se opět probouzí.
fantasy

Když se pohne les

225 Kč
200 Kč
Ken Wood a válečné zvony Rhótů - 20%

Návrat legendy české fantasy, Kena Wooda! Na planetu Gameb útočí armády gigantických hmyzáků, Rhótů. Doprovází je žoldácké legie z celé Galaxie.

fantasy
Ukázky

Ken Wood a válečné zvony Rhótů

99 Kč
79 Kč
Královna čarodějka
Sirhalaan je svět, který postupně umírá, vinou špatného zacházení s magií. Dotýká se to nejen elfského a lidského království, vliv to má i na mystické bytosti. Ztratila se hranice mezi dobrem a zlem, mezi používáním čar ve jménu dobra a zla.
fantasy

Královna čarodějka

126 Kč
Krutá krása - 11%
(1x)
Již od narození byla Nyx zaslíbená krutému vládci svého království. A také už od narození trénovala, jak ho zabít. V den svých sedmnáctých narozenin odchází do paláce, aby se provdala za netvora.
fantasy

Krutá krása

269 Kč
239 Kč
Ledová Citadela - Příhraničí 5 - 11%
Příhraničí – několik měst vytržených z našeho světa a přenesených do země věčného mrazu. Místo, kde po většinu roku vanou ledové větry a lidé mají magické schopnosti, takže jsou daleko nebezpečnější než po zuby ozbrojeni bojovníci.
fantasy

Ledová Citadela - Příhraničí 5

305 Kč
271 Kč
Loyal Heart - 20%
The jungle horn that has been silent for ages sounded on the northern border. Attack! The peaceful Joschol nation is facing the invasion of outlanders who came from the sea.
fantasy
Ukázky

Loyal Heart

89 Kč
71 Kč
Ostrov na konci všeho - 11%
Ami žije se svojí nemocnou matkou na ostrově, který je omýván mořem stejně modrým jako blankytná obloha. Dojemný příběh o statečnosti a ztrátě od autorky Dívky z inkoustu a hvězd"
fantasy

Ostrov na konci všeho

242 Kč
215 Kč
Poslední z Aporveru - 11%
Dny Aporveru jsou sečteny! Temnoty pohlcují vše živé. Jen ten, kdo uvěří v dobro, může Aporver zachránit. Závěr české fantasy série.
fantasy

Poslední z Aporveru

179 Kč
159 Kč
Rovnováha - 20%
(1x)
Nepříliš úspěšná spisovatelka Linda se odstěhuje se svým mužem Davidem a fenkou Jessie na samotu do krásných hor Šumavy. Linda zrovna píše román a pro inspiraci si zajedou k nedalekému jezeru, kde se díky Jessie, seznámí s dvěma mladými lidmi.
fantasy
Ukázky

Rovnováha

129 Kč
103 Kč
Snoubenka ďábla
Proč Satan přišel do světa lidí? Chce ho zničit? Či chce vytvořit Antikrista? S těmito myšlenkami přichází i Archanděl Michael mezi obyčejné smrtelníky, aby zabránil návratu ďábla v lidské podobě.
fantasy

Snoubenka ďábla

113 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv - 11%
Dorazil k Erdasu dlouho předtím, než se objevili lidé. Zvrácený, trpělivý a hladový spal pod povrchem světa. Nyní se Žerf probouzí.
fantasy

Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv

224 Kč
199 Kč
Tři bábiny kobyly - 11%
Konstantinopol kolem roku 930. Jediné místo na světě, kde se ještě konají závody vozatajů. Tři přátelé na nebezpečné pouti za vítězným spřežením. Legenda o paní, která žije kdesi na severu a věrnou službu odmění nejrychlejšími koňmi ze svého stáda.
fantasy

Tři bábiny kobyly

300 Kč
266 Kč
Učedník - Zjevení démona - 11%
Život sirotka Arktura se změní v okamžiku, kdy najde prapodivný svitek, po jehož přečtení zjistí, že má schopnost vyvolávat démony, která přísluší pouze šlechticům.
fantasy

Učedník - Zjevení démona

260 Kč
231 Kč
Valkýry - 11%
„Z oblohy padali lidé. Hořeli. Pořád se mi to vrací. Pořád.“ Svět končí. Pro lidi. Pro vás.
fantasy

Valkýry

315 Kč
280 Kč
Víkend / Tajemno - 11%
Zažijte atmosféru na horské boudě, kde si duch Karlois odpracovává svůj poslední pracovní víkend nebo se vydejte s velitelským duchem na patologii.
fantasy

Víkend / Tajemno

215 Kč
191 Kč
Z kouře a kamene - 11%
(1x)
Neotřelá urban fantasy, která se stala vítězným rukopisem literární soutěže Hvězda inkoustu.
fantasy

Z kouře a kamene

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>