Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
podle věku

Fyziologie dýchání - 20%
Tento učební text obsahuje přednášky z Fyziologie dýchání a je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni.
podle věku
Ukázky

Fyziologie dýchání

60 Kč
48 Kč
Anglicko-český/ česko-anglický lékařský slovník - 20%
(3x)
Slovník přináší aktuální lékařské termíny a slovní spojení. Heslář zahrnuje v obou částech více než 53.000 termínů. Nepostradatelný pro každého, kdo chce překládat odborné texty z/do angličtiny.
podle věku
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický lékařský slovník

290 Kč
232 Kč
Hygiena, preventivní lékařství a veřejné zdravotnictví - 20%
Učebnice má primárně sloužit studentům všeobecného lékařství jako zdroj základních informací o problematice spojené s hygienou a prevencí.
podle věku
Ukázky

Hygiena, preventivní lékařství a veřejné zdravotnictví

170 Kč
136 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

podle věku
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Moderní Business English - 20%
Používáte v zaměstnání angličtinu, ale nejste si vždycky zcela jistí, jak správně vyjádřit to, co chcete říci? Chcete se vyjadřovat přesně, srozumitelně a bez chyb? Potřebujete mít vždy po ruce přesvědčivou formulaci, vzor e-mailu nebo osnovu telefonátu?
podle věku
Ukázky

Moderní Business English

212 Kč
170 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
podle věku
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Lingvistická antropologie - 20%
Kniha vysvětluje vztah jazyka a kultury z etnolingvistického hlediska. Zabývá se hlavními směry etnolingvistiky, souvislostem s jinými obory, metodami výzkumu a jejich praktickými aplikacemi.
podle věku
Ukázky

Lingvistická antropologie

356 Kč
285 Kč
Podvojné účetnictví 2020 - 20%
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat!
podle věku
Ukázky

Podvojné účetnictví 2020

203 Kč
162 Kč
Bílý tesák A1/A2 - 20%
(1x)
Může se divoká šelma stát opravdovým přítelem člověka? Dokáže láska a trpělivost prolomit led nedůvěry a nenávisti? Čtěte uchvacující příběh o pohnutém osudu míšence psa a vlka a studujte při tom angličtinu! Děj se odehrává na divokých pláních Ameriky a zachycuje osud Bílého tesáka, napůl vlka, napůl psa. Jeho život je neustálý boj o přežití, o své místo pod sluncem, věčné přizpůsobování měnícímu se okolí, okolnostem a majitelům. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení… Příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.
podle věku
Ukázky

Bílý tesák A1/A2

179 Kč
143 Kč
S Theodorem o hieroglyfech - 20%
Kniha, která vám umožní číst egyptské hieroglyfy, poznat nejčastější gramatické jevy a porozumět staroegyptskému myšlení, je zarámována do příběhu mladého Martina, který se učí hieroglyfy u svého přítele Theodora.
podle věku
Ukázky

S Theodorem o hieroglyfech

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 346 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 35 > >>