Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
fitness a cvičení

Jóga, dech a meditace - 20%
Nechte se inspirovat ke cvičení jógy východní tradicí a povídáním o Indii. Vyzkoušejte si jednoduché základní techniky jógy v domácím prostředí a využijte připravený 30minutový ranní program pro aktivaci energie.
fitness a cvičení
Ukázky

Jóga, dech a meditace

246 Kč
197 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 20%
Víte, jak správně ve fitku rolovat? Víte, jak k tomu využívat pěnové válce? Mnoho dalších praktických odpovědí včetně cvičení fascií a velkého zásobníku cviků naleznete v této příručce plné barevných fotografií!
fitness a cvičení
Ukázky

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

212 Kč
170 Kč
Sport a jóga - 20%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
fitness a cvičení
Ukázky

Sport a jóga

212 Kč
170 Kč
70 cvičení pro zklidnění těla a mysli - 20%
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
fitness a cvičení
Ukázky

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

237 Kč
190 Kč
Sportovní výživa do kapsy - 20%
Každý sportovec by měl ovládat zásady a pravidla z výživového poradenství a k jejich praktickému využití slouží celá řada tabulek, schémat, seznamů a přehledů, od nutričních hodnot základních potravin, přes množství potřebných vitaminů a minerálů, přehledu suplementů, proteinových doplňků, až po slovník nutričních pojmů a anglických výrazů ve sportovní výživě.
fitness a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa do kapsy

127 Kč
102 Kč
Parkour a freerunning - 20%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
fitness a cvičení
Ukázky

Parkour a freerunning

169 Kč
135 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
fitness a cvičení
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
fitness a cvičení
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 20%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.l
fitness a cvičení
Ukázky

Výživa pro fitness a kulturistiku

186 Kč
149 Kč
Já jsem hledal:2.Díl - 20%
(1x)
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
fitness a cvičení
Ukázky

Já jsem hledal:2.Díl

90 Kč
72 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>