Nejprodávanější e-knihy - květen 2024
fitness a cvičení

Cvičení s vlastní vahou bez nářadí - 20%
50 nejlepších tréninkových sestav pro cvičení s vlastní vahou kdekoli a kdykoli.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení s vlastní vahou bez nářadí

297 Kč
238 Kč
Trénink pro sportovce v horách - 20%
Kniha přináší vědecky podložené a prověřené vědomosti a zkušenosti těch nejlepších sportovců, kteří v horách závodí. Spousty nádherných fotek.
fitness a cvičení
Ukázky

Trénink pro sportovce v horách

399 Kč
319 Kč
Parkour a freerunning - 20%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
fitness a cvičení
Ukázky

Parkour a freerunning

169 Kč
135 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
fitness a cvičení
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
fitness a cvičení
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
fitness a cvičení
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Fitness jóga - 20%
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti.
fitness a cvičení
Ukázky

Fitness jóga

139 Kč
111 Kč