Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
beletrie

Křišťálový klíč III. - Jarmarečník
(3x)
Dědicové Ignáce Heřmana přijdou o Falknovskou huť, kterou získá Leopoldova bývalá snoubenka Hildegarda, jejímž hlavním cílem je pomstít se rodu Heřmanů.
beletrie
Ukázky

Křišťálový klíč III. - Jarmarečník

299 Kč
Láska podle Shakespeara - 20%
(2x)
I v 21. století může na univerzitě vzkvétat zakázaná láska jako ze Shakespearova dramatu.
beletrie
Ukázky

Láska podle Shakespeara

339 Kč
271 Kč
Bizarní povídky - 20%
(2x)
Svět je čím dál bizarnější. Překvapivé a nepředvídatelné povídky od držitelky Nobelovy ceny za literaturu, díky nimž se budeme na realitu kolem sebe dívat úplně jinýma očima.
beletrie
Ukázky

Bizarní povídky

229 Kč
183 Kč
Kanibal z Nine Elms - 20%
(11x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
beletrie
Ukázky

Kanibal z Nine Elms

382 Kč
306 Kč
Sněžný měsíc - 20%
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
beletrie
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
223 Kč
Až se ti zatočí hlava - 20%
(3x)
Temně groteskní příběh, v němž o sebe křísnou dva muži z opačných táborů společenského spektra a pak se začnou dít věci. Příběh Štindlovy knihy se odvíjí na pomezí satiry, hororu, psychodramatu i road movie.
beletrie
Ukázky

Až se ti zatočí hlava

188 Kč
150 Kč
Krvavý Bronx - 20%
(2x)
Nejlepší autoři z nakladatelství Host a Druhé město napsali text na motivy z „černé kroniky“, a tak vznikla obsáhlá povídková antologie s názvem Krvavý Bronx.
beletrie
Ukázky

Krvavý Bronx

239 Kč
191 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

beletrie
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Kdo ví, kde budu zítra - 20%
(5x)

Tomáš Etzler (* 1963) je český novinář, který v letech 2007 až 2014 působil jako stálý zpravodaj České televize v Číně. V roce 1999 začal pracovat pro CNN jako editor zpráv a poté působil pět let jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku a v Afghánistánu.    

beletrie
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
199 Kč
Jeden z nás - 20%
(6x)
Nový strhující psychothriller z pera bestselleristky Shari Lapeny, mistryně nečekaných zvratů. Udržet tajemství mezi sousedy, kde každý každého zná, může být těžké.
beletrie
Ukázky

Jeden z nás

229 Kč
183 Kč
Soběstačný - 20%
(8x)
Zuzana Dostálová napsala román o dospívání a dospělosti, o samotě a samostatnosti. Hrdinův život sleduje v rozmezí několika let a vyprávění nenechává jen na něm.
beletrie
Ukázky

Soběstačný

150 Kč
120 Kč
Dědina - 20%
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
beletrie
Ukázky

Dědina

199 Kč
159 Kč
Poslední aristokratka - 20%
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
beletrie
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
128 Kč
Temná dcera
(2x)
Leda, profesorka literatury na florentské univerzitě, pochází stejně jako všechny hrdinky románů Eleny Ferrante z Neapole. Kdysi odtamtud utekla, aby se vdala a porodila dvě dcery. Autorka i v tomto románě nahlíží do nitra ženy a do jeho zákoutí.
beletrie
Ukázky

Temná dcera

158 Kč
Nikdo není doma - 11%
(2x)
Všechny domy jsou prázdné. Všichni zmizeli. Zapadlá yorkshirská vesnička Black Gale měla pouhých devět obyvatel. Nebyli to jen sousedé, ale také blízcí přátelé, kteří se často vídali a trávili spolu čas, včetně onoho osudného Halloweenu, kdy se sešli naposledy.
beletrie
Ukázky

Nikdo není doma

359 Kč
319 Kč
Paměti přírodního léčitele - 20%
(2x)
Slavný léčitel vypráví poutavou formou svůj strhující životní příběh.
beletrie
Ukázky

Paměti přírodního léčitele

245 Kč
196 Kč
Kavárna v Kodani - 20%
(5x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…
beletrie
Ukázky

Kavárna v Kodani

339 Kč
271 Kč
Boháč z Park Avenue - 20%
(3x)

Začalo to jako obyčejný den. Pak přišla drobná autonehoda. Chlap, s kterým jsem se srazila, řídil drahý vůz a byl naprosto okouzlující. Bohužel to byl také naprostý pitomec.

beletrie
Ukázky

Boháč z Park Avenue

249 Kč
199 Kč
Jedna noc s ním - 20%
(5x)
Jedna noc s ním jí změní život… Maggie Reillyová nemá času na rozdávání. Pracuje jako servírka, jako dobrovolnice pomáhá dětem v centru pro mládež a studuje vysokou školu.
beletrie
Ukázky

Jedna noc s ním

199 Kč
159 Kč
Osamělí
(2x)
Všechno začíná v roce 1969. Během studií v Uppsale se spřátelí šestice mladých lidí. Pořídí si autobus a vyrazí s ním na cestu do východní Evropy. Tento zpočátku bezstarostný výlet jim však přinese zážitky, které je navždy poznamenají.
beletrie
Ukázky

Osamělí

249 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>