Nejprodávanější knihy v roce 2020
sci-fi a fantasy

Médium - 11%
Flynn žije se svým bratrem Burtonem v kraji, kde o práci nezavadíte. Pokud tedy nechcete vařit drogy. Nad vodou je drží jen peníze, které Burton dostává jako vyrovnání za nervové poškození, jež utrpěl během své služby v armádě. A navíc má Burton práci, o které Flynn neví. Dokud se jedné noci něco ošklivě nepokazí. Přitom to vypadalo jednoduše – Burton se účastní testování nové hry. Jenže to, čeho je nakonec jeho sestra svědkem, rozhodně nevypadá jako hra. Spíš to připomíná vraždu…
sci-fi a fantasy

Médium

449 Kč
399 Kč
Brisingr - 11%
(1x)
Přísahy, zkoušky oddanosti, mocné síly se střetnou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Brisingr

269 Kč
239 Kč
Písek - 11%
Ztracený otec. Opuštěná rodina. Zapomenutý svět. Vítejte v Písku, dalším apokalyptickém thrilleru Hugha Howeyho, autora fenomenální bestsellerové trilogie Silo, Turnus a Prach. Než se do něj vnoříte, pořádně se nadechněte – může to být naposledy.
sci-fi a fantasy

Písek

449 Kč
399 Kč
Kirke - 11%
(1x)
Mistrovsky zpracovaný příběh o rivalitě mezi příbuznými, palácových intrikách, lásce a nezdolné ženské síle ve světě ovládaném muži. Kniha získala Zlatou stuhu 2020 za nejlepší překlad knihy pro starší děti!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kirke

359 Kč
319 Kč
Vulkán Vaucansonů - 6%
Ve druhém dílu ze série Donžon se opět setkáme s Králem Prachem a neomaleným králičím rváčem Marvinem Rudým.
sci-fi a fantasy

Vulkán Vaucansonů

253 Kč
238 Kč
Pád Hyperionu - 11%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Hyperionu

394 Kč
350 Kč
Muž z vysokého zámku - 11%
(7x)
Píše se rok 1962 a patnáct let po americké kapitulaci v Kalifornii vládne japonská okupační správa. Po Spojených státech ale za japonského přihlížení a německého běsnění koluje podivná kniha, v níž Spojenci druhou světovou válku neprohráli.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Muž z vysokého zámku

268 Kč
238 Kč
Princ z Persie - 58%
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
sci-fi a fantasy

Princ z Persie

238 Kč
99 Kč
Kletba vlkodlačího chlapce. Moldánkovské věže 1. - 11%
(2x)
Román autora cyklu Příšerných příběhů se odehrává v typicky britské internátní škole „pro ne právě bystré syny ne zrovna bohatých rodičů“, sídlící na středověkém hradě kdesi na venkově.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kletba vlkodlačího chlapce. Moldánkovské věže 1.

223 Kč
198 Kč
Kniha Prachu 1 - 38%
(2x)
Triumfální návrat do světa Zlatého kompasu. První díl zamýšlené trilogie, nás zavádí do stejného prostředí, v němž se odehrávaly Jeho temné esence, Pullman ale děj posunul do doby o deset let dříve.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kniha Prachu 1

318 Kč
198 Kč
Senzační sbírka zvířat doktora Proktora - 11%
Nejděsivější tvorové světa odhaleni doktorem Proktorem!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

224 Kč
199 Kč
Cogheart
(4x)
Some secrets change the world in a heartbeat. Lilys life is in mortal peril. Her father is missing and now silver-eyed men stalk her through the shadows. What could they want from her? With her friends - Robert, the clockmakers son, and Malkin, her m
sci-fi a fantasy

Cogheart

194 Kč
Les mytág - 11%
(4x)
Děj románu Les mytág se odehrává v Herefordshiru v Anglii v letech 1946–1948 a sleduje osudy Stevena Huxleyho při objevování tajemného Ryhopského lesa, v němž se zhmotňují podvědomé lidské představy o starých legendách.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Les mytág

250 Kč
222 Kč
Altschulova metoda - 6%
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
319 Kč
Barbora a Zlatý robot - 11%
Originální dětská sci-fi od oceňovaného českého autora. Ilustroval Karel Jerie.
sci-fi a fantasy

Barbora a Zlatý robot

314 Kč
279 Kč
Běsi z temného hvozdu - 11%
<Slunečního světla ubývá. Bohové opustili zemi a ztemnělou krajinou se plíží běsové. Vprostřed hvozdů se v osamocených chýších a osadách skrývají poslední lidé. Před spáry démonů je chrání chatrné hradby nebo bariéry z kouzel.
sci-fi a fantasy

Běsi z temného hvozdu

223 Kč
198 Kč
Dračí hřbitov - 6%
(3x)
Další kniha komiksové série renomovaných autorů.
sci-fi a fantasy

Dračí hřbitov

253 Kč
238 Kč
Paměť Babylonu - 11%
Po dvou letech a sedmi měsících nekonečného čekání na rodné Animě se Ofélie rozhodne jednat. Thornova stopa vede na kosmopolitní a hypermoderní Babylon: podivuhodnou archu dvojčat Polluxe a Heleny.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Paměť Babylonu

449 Kč
399 Kč
Brány Anubisovy - 57%
Jeden z nejvěhlasnějších románů na pomezí science fiction a fantasy mísí literární historii, lykantropii, templářské rytíře, egyptskou magii a prazvláštní přehlídku skutečných i fiktivních postav v patrně nejoriginálnějším příběhu o cestování v čase.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Brány Anubisovy

318 Kč
138 Kč
Hyperion - 11%
(4x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hyperion

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>