Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
kuchařky

Vietnamská kuchařka od Bé Há a její maminky - 20%

Nálož vietnamských receptů od hvězdy českého Youtube Jedna z nejznámějších českých youtuberek Bé Ha, která stojí za vlogem Stylewithme, vám otevírá dveře do své kuchyně a zve vás dál.

kuchařky
Ukázky

Vietnamská kuchařka od Bé Há a její maminky

209 Kč
167 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
kuchařky
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Léčení pohybem - 20%
Léčení pohybem je uzemňující i povznášející moderní meditační praxe založená na tradicích extatického tance.
kuchařky
Ukázky

Léčení pohybem

195 Kč
156 Kč
Výroba vína u malovinařů - 20%
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy.
kuchařky
Ukázky

Výroba vína u malovinařů

161 Kč
129 Kč
Jak ovlivnit nadváhu a obezitu - 20%
Nadváha a obezita... Dvě hrozby moderního světa. Kdo z nás alespoň jednou za život nevyzkoušel byť jedinou "zaručeně fungující" dietu a nečekal na zázračný výsledek, který se buď nedostavil, nebo zase velice rychle zmizel.
kuchařky
Ukázky

Jak ovlivnit nadváhu a obezitu

144 Kč
115 Kč
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - 20%
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“.
kuchařky
Ukázky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

132 Kč
106 Kč
Mamachef: radost v kuchyni - 20%

Recepty, které chutnají i vypadají skvěle. Od autorky 3. nejlepšího food blogu roku 2019. Hledáte pestré, originální a do detailu promyšlené recepty? Martina Hladjuk alias Mamachef přichází s výběrem svých nejlepších jídel, a navíc vám poradí, jak pokrmy efektně servírovat.

kuchařky
Ukázky

Mamachef: radost v kuchyni

279 Kč
223 Kč
Tajné tipy našich babiček - 20%
Vraťme se k babičkám! Najdeme u nich všechno. Dobré jídlo, dobré rady i dobré příběhy. Receptáře minulých generací skrývají poklady – nejen recepty na jednoduchá tradiční jídla, ale i praktické tipy pro domácnost a bylinkovou lékárnu.
kuchařky
Ukázky

Tajné tipy našich babiček

249 Kč
199 Kč
Zdravé pomazánky - 20%
Kniha nabízí přes sto druhů pomazánek zařazených do sedmi kategorií. Máte jedinečnou příležitost si připravit pomazánky luštěninové, zeleninové, rybí, tvarohové, sýrové, z obilovin a semínek a ze šmakounem.
kuchařky
Ukázky

Zdravé pomazánky

98 Kč
78 Kč
Zdravou stravou proti únavě - 20%
(1x)
Toužíte po životě plném energie, ale z postele vstáváte jen s vidinou kávy?
kuchařky
Ukázky

Zdravou stravou proti únavě

229 Kč
183 Kč
Hravé fit recepty - 20%
77 receptů! Sen o dokonalé postavě a současně opravdu dobrém sladkém jídle nemusí být jen snem! Známá česká instagramová bloggerka @baru_svobb o tom přesvědčuje každý den desetitisíce svých fanoušků. Fascinuje svou skvělou postavou a současně záplavou lahodných receptů, které jsou připraveny z plnohodnotných surovin a často využívají vydatnosti proteinů.
kuchařky
Ukázky

Hravé fit recepty

209 Kč
167 Kč
Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 20%
Díky lékařským pokrokům dnes žijeme déle než kdy předtím, ale bohužel ne vždy v dobrém zdraví. Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Mnohé nedávné studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování.
kuchařky
Ukázky

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

279 Kč
223 Kč
Malá diabetická kuchařka - 20%

Součástí každého receptu jsou propočty živin a energie Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.

kuchařky
Ukázky

Malá diabetická kuchařka

149 Kč
119 Kč
Rychlé fit recepty - 20%
Vyzkoušejte jednoduché recepty, které využívají úplně běžné ingredience, přitom jsou lákavé a moc dobré a navíc budou podporovat i vaše předsevzetí žít zdravě. Můžete mlsat bez cukru, protože autorka vás naučí využívat přírodní sladidla (banány, med, jablka...).
kuchařky
Ukázky

Rychlé fit recepty

249 Kč
199 Kč
Sladkosti ze Svatojánu - 20%
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
kuchařky
Ukázky

Sladkosti ze Svatojánu

209 Kč
167 Kč
Sushi - Od začátečníka k mistrovi - 20%
Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají respekt.
kuchařky
Ukázky

Sushi - Od začátečníka k mistrovi

209 Kč
167 Kč
Tak chutná hygge - 20%

Připravte si večeři ve stylu hygge Ve své třetí kuchařce se foodblogerka Coolinářka zaměřila na rychlé a chutné večeře. A aby byl zážitek z jídla dokonalý, propojila své recepty s dánským konceptem hygge. V čem vlastně hygge spočívá? Je to pocit teplého domova, bezpečí, sounáležitosti a štěstí.

kuchařky
Ukázky

Tak chutná hygge

249 Kč
199 Kč
Radčina kuchařka bez lepku 2 - 20%
Radka Vrzalová přináší vynikající bezlepkové i bezmléčné recepty. Již se trochu orientujete na „bezlepkovém trhu“, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili?
kuchařky
Ukázky

Radčina kuchařka bez lepku 2

288 Kč
230 Kč
Zdravé fitness dobroty - 20%
Chcete mlsat zdravě a bez výčitek? Sportujete a chcete si po tréninku dopřát chutnou, zdravou, proteinovou sladkou svačinku? Pak je pro vás tato e-kniha jako stvořená. Najdete v ní recepty jak na pečené, tak zastudena připravované dezerty.
kuchařky
Ukázky

Zdravé fitness dobroty

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 126 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>