Nejprodávanější tituly v roce 2020

Selfies
(4x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?

Selfies

332 Kč
Příšerné příběhy vánoční
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
Kluk v sukních
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.

Kluk v sukních

202 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
Psychologie sériových vrahů
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.

Psychologie sériových vrahů

629 Kč
Dobrodruh
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....

Dobrodruh

313 Kč
Kamenné nebe
Závěrečný díl nejoceňovanější fantasy série současnosti.
Ukázky

Kamenné nebe

359 Kč
Katka
(3x)
Sestupná spirála narkotik, krádeží, prostituce a celkového chátrání. A jenom občasné záblesky odhodlání s drogami skoncovat. Tak vypadala každodenní realita Kateřiny B. v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové z roku 2009.

Katka

269 Kč
Najdi Rebeccu
(2x)
Christophera a Rebeccu nemohlo nic rozdělit – ani její tyranští rodiče, ani snoubenec, kterého si našla po útěku do Anglie.

Najdi Rebeccu

341 Kč
Vévodova dědička
Byli jiní… Jiní, než si o sobě mysleli. Astrofyzička Fran byla ve skutečnosti markýzou a Nic, příslušník hotelové ochranky, byl vlastně miliardář, jemuž všechny ty hotely patřily.
Ukázky

Vévodova dědička

69 Kč
Vykoupení Malcolma Sinclaira
Malcolm Sinclair s pověstí ne zrovna šlechetného a čestného muže jakoby zázrakem přežije svou smrt. Když se ze svých zranění zotavuje v převorství, má dost času přemýšlet o minulosti a napravení.

Vykoupení Malcolma Sinclaira

179 Kč
Češi pod německým protektorátem
(1x)
Zásadní monografická práce o dějinách Protektorátu vyšla poprvé česky v roce 1999. Pro současné vydání ji autor podstatně přepracoval a doplnil o cca sto rukopisných stránek.
Ukázky

Češi pod německým protektorátem

717 Kč
Fantastický bestiář cestovatelů
Cestovatelé již od dávných časů naráželi při svých poutích na podivuhodná stvoření, bytosti stejně fascinující jako děsivé. Hranice mezi imaginárním a skutečným světem je tenká a někdy mizí docela.
Ukázky

Fantastický bestiář cestovatelů

493 Kč
Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.

Montessori batole

404 Kč
Neohrožené ženy
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se

Neohrožené ženy

313 Kč
Ostrovy
Tucet povídek a příběhů opisují rafinovaně autofikční světy Kaprálové, ale především lidské osudy plné enápadných zlomů a nečekaných setkání, ze kterých mrazí, a které současně dojímají svou autentickou nepatetičností a jemným humorem.

Ostrovy

242 Kč
Vladislav Jindřich
Přestože nejmladší syn druhého českého krále Vladislava a jeho manželky Judity Durynské nepatří mezi nejznámější osobnosti českého středověku, nelze přehlédnout, že stál u zrodu královských Čech.
Ukázky

Vladislav Jindřich

268 Kč
Zlatá klec
(6x)
Napínavý román se odehrává ve Stockholmu a točí se kolem Faye, ženy připravené udělat cokoli, aby dosáhla toho, po čem nejvíc touží: pomsty.

Zlatá klec

359 Kč
Vůle
(1x)
Je válka – okupované Antverpy ovládá násilí a nedůvěra. Wilfried Wils se považuje za začínajícího básníka, ale zároveň se musí živit jako pomocný policejní strážník.

Vůle

323 Kč
Lovec králíků
(3x)
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým knižním trhákem o komisaři Joonovi Linnovi.

Lovec králíků

332 Kč
Zobrazuji 981 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 48 49 50