Nejprodávanější Kniha v roce 2020
všeobecné a ostatní

Tajemství výrobců potravin - 11%
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?
všeobecné a ostatní

Tajemství výrobců potravin

126 Kč
112 Kč
Logopedie - 14%
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Logopedie

306 Kč
263 Kč
Jak nezemřít - 11%
(1x)
Onemocnění, jako jsou nemoci srdce a cév, rakovina, cukrovka, vysoký krevní tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a další), si každý rok i u nás vyžádají desítky tisíc lidských životů. Tak tomu být ale nemusí.
všeobecné a ostatní

Jak nezemřít

539 Kč
479 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
všeobecné a ostatní

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
všeobecné a ostatní

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Tajné tipy našich babiček - 11%
Svět klidu, pohody, lásky, kde se dobře vaří, nic nebolí a nikdo nespěchá. Voňavé recepty, léčivé rady a laskavé vzpomínky
všeobecné a ostatní

Tajné tipy našich babiček

314 Kč
279 Kč
Výroba vlastní kosmetiky
Pečujte o sebe i své děti pomocí přírodních surovin.
všeobecné a ostatní

Výroba vlastní kosmetiky

134 Kč
Tajemství krve I. - 11%
Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve.
všeobecné a ostatní

Tajemství krve I.

198 Kč
176 Kč
Síla přírodní fermentace - 11%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
všeobecné a ostatní

Síla přírodní fermentace

359 Kč
319 Kč
Šance pro ženu 40+ - 11%
Tato kniha objasňuje obtíže spojené s hormonálními změnami během klimakteria a nabízí jejich dostupná a přirozená řešení.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Šance pro ženu 40+

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 558 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 56 > >>