Ke stažení

Síla přírodní fermentace: Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur

Nakladatel: Alferia 2020
Ihned
339 Kč

Anotace

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Síla přírodní fermentace
Autor:
Katz, Sandor Ellix
Nakladatel:
Alferia
EAN:
Doporučená prodejní cena:
339 Kč
Originál:
Wild Fermentation
Překlad:
Ouhrabková, Zuzana
Popis:
Elektronická kniha, 256 stran, bez zabezpečení DRM, 6,6 MB ePUB ePUB, 14,0 MB Mobi Mobi, 9,0 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2020