Nejprodávanější tituly v roce 2020
světová

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
světová

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
světová

Lunapark

404 Kč
Pád Gondolinu
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
světová
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
Nůž
(14x)
Harry Hole se už mnohokrát probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení ještě horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a až po chvíli si vybaví, že ztratil všechno.
světová
Ukázky

Nůž

389 Kč
Liška
(5x)
Nejnovější hit od legendy špionážní prózy Fredericka Forsytha a důkaz, že ani po letech neztratil nic ze svého spisovatelského umu! Bývalého britského tajného agenta Adriana Westona vzbudí uprostřed noci telefonát ministerské předsedkyně.
světová

Liška

71 Kč
Jeden z nás
(8x)
Nový strhující psychothriller z pera bestselleristky Shari Lapeny, mistryně nečekaných zvratů.
světová

Jeden z nás

314 Kč
Mizející dívky
(7x)

Každý v malém, ospalém americkém městečku Denton hledá sedmnáctiletou Isabelle Colemanovou. Všechno, co zatím našli, je její mobilní telefon. A pak také další dívka, o které ani nevěděli, že ji mají hledat.

světová
Ukázky

Mizející dívky

404 Kč
Samá voda
(1x)
Malý poseroutka popatnácté! Užije si Greg s rodiči letní výlet? Greg Heffley a jeho rodiče se vydávají na výlet a hodlají si ho pořádně užít!
světová

Samá voda

224 Kč
Malý miliardář
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
světová

Malý miliardář

202 Kč
Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
světová

Máme na vybranou

359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>