Už odpradávna naši předci zkoumali a testovali účinky různých bylinek na lidský organismus. Zatímco zpočátku to leckdy byl spíše pokus-omyl, dnes se můžeme s klidem spolehnout na osvědčené bylinné recepty a tipy našich babiček.
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Mikrobi jsou našimi celoživotními partnery v nemoci i ve zdraví. Nejdůležitější jsou pro nás na začátku života a před jeho koncem. Autoři podávají přístupnou formou nejnovější zásadní vědecké informace o mikrobiomu lidského těla.
Jak cvičit jógu, používat tradiční čínskou medicínu, jíst a myslet. Dalimila Mirčevská (*1960) se zabývá poradenskou činností v oblasti zdravého životního stylu, rozvoje osobnosti a udržování kondice.
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů