Nejprodávanější Kniha v roce 2020
historické romány

Achilleova píseň - 11%
(2x)
Řecko v časech hrdinů. Toto dojemné a originální ztvárnění trojské války je zničujícím příběhem lásky a soupeření mezi bohy a lidmi. Hlavní zápas se však odehrává mezi nelítostnou ctižádostí a touhou lidského srdce po míru.
historické romány

Achilleova píseň

359 Kč
319 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
historické romány

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Hořkosladký život - 11%
(1x)
Podmanivá, romantická i napínavá sága od autorky proslulého bestselleru Ptáci v trní se rozvíjí v bouřlivých letech po první světové válce v Austrálii.
historické romány

Hořkosladký život

359 Kč
319 Kč
Zamilované královny - 11%
(1x)
Adléta Míšeňská z lásky zachraňuje vyhnance z Čech, prince Přemysla. Jenže když se tento princ po mnoha dobrodružných zvratech stane jako Přemysl Otakar I. českým králem, čeká ji ten nejsmutnější osud.
historické romány

Zamilované královny

341 Kč
303 Kč
Musíme být statečné - 11%
Prosinec 1940. Během evakuace Southamptonu narazí mladá Ellen na děcko spící v opuštěném autobusu. Malá Pamela, ke které se nikdo nehlásí, si brzy získá její srdce. Navzdory tomu, že ve světě zuří světová válka, Pamela a Ellen zažívají krásné časy.
historické romány

Musíme být statečné

359 Kč
319 Kč
Baudolino - 6%
(10x)
V románu se autor slavného Jména růže opět vrací do středověku. Vesnický uličník Baudolino, rodák ze severní Itálie, se v lese setkává s Fridrichem Barbarossou ...
historické romány

Baudolino

331 Kč
311 Kč
Duch znojemských katakomb - 11%
(2x)
Oldřich z Chlumu přijíždí spolu s panošem Otou jako jeden z vyslanců českého krále do Znojma, kde se koná jednání o smíru mezi moravskou a rakouskou šlechtou. Vše je předem dohodnuto a jde jen o to, aby se ochota ze smíru veřejně potvrdila.
historické romány

Duch znojemských katakomb

314 Kč
279 Kč
Lovkyně - 11%
(1x)
Válečný korespondent Ian Graham se spolu se svým kolegou vydává na lov válečných zločinců, kterým se podařilo uprchnout před spravedlností. Postupně zacílí na bývalou nacistku Lorelei Vogtovou, jíž se přezdívalo Lovkyně.
historické romány

Lovkyně

404 Kč
359 Kč
Bavorský případ - 11%
(1x)
Mladý naivní detektiv se navzdory svému nešťastnému příjmení snaží v Praze třicátých let minulého století provozovat seriózní kancelář soukromého detektiva, ne vždy ale úspěšně.
historické romány

Bavorský případ

251 Kč
223 Kč
Doktor Jessenius - 11%
Doktor Jan Jessenius se na první pohled zamiloval do Prahy. Ta pro něj představuje město, kde sídlí císařský dvůr, kde nalezl přátele, kde mu císař Rudolf II. povolil ukázku veřejné pitvy a přijal ho do svých služeb jako svého osobního lékaře.
historické romány

Doktor Jessenius

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 274 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 28 > >>