Nejprodávanější tituly v roce 2020
hudba

Spal bych, spal bych, žena mi nedá
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
hudba

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
Bezobav
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.
hudba

Bezobav

224 Kč
Dítě štěstěny
Nejobsáhlejší hitová kolekce Petra Spáleného .
hudba

Dítě štěstěny

479 Kč
Domasa
Domasa, je sedmé album, kapely Traband a navazuje na poetický výraz předchozího alba Přítel člověka. Patrný velký rozdíl je v hudební složce alba. Traband nyní přidává plyn a je opět rockově zařinčí.
hudba

Domasa

269 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
hudba

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Prší nám do campari
Skupina Úterý, kterou založil písničkář Jiří Dědeček spolu s mladým baskytaristou Vojtěchem Heřmánkem, vydává po roce své existence první album nazvané "Prší nám do campari".
hudba

Prší nám do campari

224 Kč
Romská balada
(1x)
Spojení Ida Kelarová, Desiderius Dužda, Tomáš Kačo a Škampovo kvarteto Romskou baladou dokazuje, že hudebníci, ač každý z trochu jiné strany hudební scény, často naleznou společnou vizi, aby každý po svém a přece spolu vytvořili dílo, které je právě svými přesahy těžko jednoznačně zařaditelné do jakékoli hudební škatulky.
hudba

Romská balada

269 Kč
Sens
Album Sens dámského violoncellového dua Tara Fuki potvrzuje výjimečné postavení této kapely na poli alternativní scény. Duo tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir a Dorota Barová. Sens obsahuje deset autorských skladeb, všechny písně, jak je u Tara Fuki zvykem, jsou v polštině.
hudba

Sens

269 Kč
Beňa & Ptaszek v kriminále
Většinu zde interpretovaných skladeb složili černí hudebníci z amerického jihu přímo ve vězení, na nucených pracích nebo při otrocké práci na bavlníkových plantážích. Nahrávka obsahuje jako bonus i závěrečný jam Beni a Ptaszka s vězeňskou kapelou Work Therapy z věznice Mírov v České republice.
hudba

Beňa & Ptaszek v kriminále

224 Kč
Zobrazuji 731 - 740 z 784 položek
<< < 1 .. 72 73 74 75 76 .. 79 > >>