Nejprodávanější tituly v roce 2020
hudba

American Idiot
Legendární album American Idiot kapely Green Day z roku 2004.
hudba

American Idiot

647 Kč
Kaj džas
Terne Čhave dokazují, že nežijí ve skanzenu, ale stejně jako jejich předkové putují svobodně po všech cestách a hrají se všemi a pro každého skvělou romskou muziku.
hudba

Kaj džas

224 Kč
Pálava
Páté řadové album pražské folkové hudební formace. Ze skladeb, které album naplňují, je možné vyčíst přímou inspiraci krajinou a kouzlem Pálavy. Tajemstvím a mýty opředené rytmy zrychlují tep v každém místě hudební osnovy.
hudba

Pálava

179 Kč
Kdyby smrtka měla mladý
Album všestranné osobnosti zpěváka, kytaristy, básníka, publicisty, moderátora Jiřího Dědečka. 17 autorských skladeb v nezvykle barevných aranžích pomáhalo vytvářet množství zajímavých hostů.
hudba

Kdyby smrtka měla mladý

179 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
hudba

Při mně stůj

269 Kč
Breadcrumb Trail
Písničky na desce získávají třetí rozměr atmosférou a kontaktem především zpěváka Glena Hansarda s publikem na koncertech ve Staré Pekárně v Brně. Frames ukazují svou uchu nejlahodnější tvář v krásných baladách. Nahrávka je obzvláštněna účastí předního českého hudebníka Jana Hrubého.
hudba

Breadcrumb Trail

269 Kč
Černý koření
Černý mosty charakterizují vedle obrovské energie a svižného rytmu skladeb i klávesy a la Doors, je tu plnozvučná elektrická kytara vykreslující zkušená sóla, o standardně rozjetých bicích a stylovém, ve sboru sladěném zpěvu ani nemluvě.
hudba

Černý koření

89 Kč
Home?
Fenomenální trio tvořené kytaristou a zpěvákem Zdeňkem Bínou, bubeníkem Emilem Valachem a baskytaristou švédského původu Fredrikem Janáčkem, je dnes již vyhledávanou stálicí klubových podií i festivalů. V jejich podání se energické funky rytmy mísí se směsí jazzu a blues.
hudba

Home?

224 Kč
Unikat
Elektrifikovaný folk liberecké formace Jarret a jejich třetí řadové album. Dobrá deska, která rozhodně stojí za poslech.
hudba

Unikat

134 Kč
Zuma
Zuma je sedmé studiové album kanadského hudebníka Neila Younga, vydané u vydavatelství Reprise Records.
hudba

Zuma

647 Kč
Zobrazuji 751 - 760 z 774 položek
<< < 1 .. 74 75 76 77 78 > >>