Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
počítače

Buď pánem svého prostoru - 11%
Zajímá vás, jak se bránit proti kyberšikaně, jak předejít zavirování vašeho počítače, jak si zachovat soukromí na sociálních sítích či například jak se nestát obětí darebáků, číhajících na Internetu?
počítače

Buď pánem svého prostoru

206 Kč
183 Kč
Internet a proměny práva - 6%
Jeden z celosvětově uznávaných odborníků na IT právo předkládá studii, ve které se zamýšlí nad způsobem, jakým internet působí na právo a soudobou společnost, a naopak, jak se společenské vztahy a hodnoty odráží ve virtuální rovině.
počítače

Internet a proměny práva

357 Kč
336 Kč
Internetový marketing s YouTube - 6%
Dokážete své výrobky a služby prodat pomocí videa na největším světovém videoportálu? K zahájení marketingu a přilákání nových zákazníků vám postačí nízkonákladové video a úspěšná marketingová strategie. Tento průvodce vás vybaví obojím.
počítače

Internetový marketing s YouTube

339 Kč
319 Kč
Tvorba informačních systémů - 14%
Publikace uznávaných autorů shrnuje současné poznání v oblasti analýzy a návrhu podnikových informačních systémů.
počítače

Tvorba informačních systémů

370 Kč
318 Kč
Formát
Kniha prozkoumává rozsáhlé možnosti formátu – parametru, který má zásadní význam na přijetí produktu zákazníkem.
počítače

Formát

206 Kč
Jak přežít počítač - 11%
O tom, že počítače usnadnily řadu nejrůznějších činností, není pochyb. Každá mince má však dvě strany, a tak i rozvoj práce na počítači s sebou nese určitá negativa, která mají v první řadě dopad na fyzické i psychické zdraví člověka.
počítače

Jak přežít počítač

198 Kč
176 Kč
Učebnice Solidworks - 11%
Učebnice SOLIDWORKS od zkušeného redaktora a pedagoga Marka Pagáče je určena všem, kteří hledají přehlednou a metodicky zpracovanou učebnici s návody pro práci v SOLIDWORKS 2020 a novějším.
počítače

Učebnice Solidworks

535 Kč
475 Kč
Formální logika a sémantický web - 11%
V rámci této knihy je čtenář seznámen s originálními výsledky autorů na poli formální logiky a sémantického webu. Začíná s pojmem sémantického webu, reprezentací znalostí formální logikou a postupně se dostává ke specifičtějším tématům.
počítače

Formální logika a sémantický web

286 Kč
254 Kč
Super Mario Run

V příručce najdete tipy, triky a návody, jak ovládnout všechny tři herní režimy (World Tour, Toad Rally a Kingdom Builder) a stát se opravdovým mistrem v uper Mario Run!

počítače

Super Mario Run

53 Kč
Drony - 11%
Přemýšlíte o pořízení nebo stavbě dronu? Zajímají vás oblasti, ve kterých můžete drony využít, nebo se jen chcete zlepšit v létání a využít jejich potenciál na maximum?
počítače

Drony

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 83 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>