Nejprodávanější Kniha v roce 2020
relaxace a cvičení

Dýchání jako živoucí dění
Kniha obsahuje řadu vyobrazených dechových cvičení, ale bez vykonstruovaných dechových technik. Jde pouze a jen o to, poznat vlastním prožitím přirozený, původní dech, přijmout jej a dát mu možnost, aby se rozvíjel.
relaxace a cvičení

Dýchání jako živoucí dění

220 Kč
JÓGA - nejlepší ásány, mantry a mudry - 11%
Jóga prospívá zdraví – "já vím, ale nemám prostě čas pravidelně navštěvovat kurzy". Toto opakovaně slyšela zkušená učitelka jógy, což jí dalo rozhodující popud napsat tuto knihu.
relaxace a cvičení

JÓGA - nejlepší ásány, mantry a mudry

322 Kč
286 Kč
Otoky a záhadná lymfa - 11%
Kniha se primárně zaměřuje na objasnění činnosti lymfy a na to, jaké problémy to může způsobit, pokud se péče o ni zanedbá.
relaxace a cvičení

Otoky a záhadná lymfa

440 Kč
391 Kč
Progresivní svalová relaxace - 11%
Progresivní svalová relaxace podle Jacobsona je jednoduše aplikovatelnou, účinnou a rychlou uvolňovací metodou která vám pomůže odstranit napětí a stres a dosáhnout tolik žádaného klidu a uvolnění.
relaxace a cvičení

Progresivní svalová relaxace

223 Kč
198 Kč
Jóga na každý den - 11%
Zkuste začít den s nejznámější jogínskou sestavou – Pozdravem slunci. Tento soubor cviků dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno. Nejznámější jógové sestavy pro ty z vás, kteří si potřebují připomenout správné pořadí cviků.
relaxace a cvičení

Jóga na každý den

89 Kč
79 Kč
Trénink fascií - 11%
Fascie vytváří v našem těle síť, která mu poskytuje oporu, strukturu a formu. To, zda jsou stehna pevná, nebo vypadají spíše jako želé, závisí do značné míry na napětí obalu okolní pojivové tkáně.
relaxace a cvičení

Trénink fascií

278 Kč
247 Kč
Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví - 11%
V této zajímavé knize se dozvíte, že akupresurou (kterou si můžete dělat sami), požíváním některých bylin, jedením určitých jídel, sdílením pocitů s přáteli a cvičením venku, můžete ve svém životě mnohé zlepšit.
relaxace a cvičení

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví

223 Kč
198 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 11%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
relaxace a cvičení

Kondiční trénink ve sportovních hrách

215 Kč
191 Kč
Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
relaxace a cvičení

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
Sedni si a nedělej nic - 11%
(2x)

Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější, mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co je to štěstí?

relaxace a cvičení

Sedni si a nedělej nic

297 Kč
264 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 148 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 15 > >>