Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
sci-fi a fantasy

Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc - 20%
Ostrodráp vyslechne z úst Hvězdného klanu zlověstné proroctví, které ho varuje, že kočičím klanům hrozí dosud nepoznané nebezpečí. Mladý válečník se proto spolu s několika přáteli vydává na výpravu do neznámých končin, aby zachránil les před zničením.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc

189 Kč
151 Kč
Lunasterové - Skok nad hvězdami - 20%

První díl fantasy série od autorky Časodějů, která vás vynese do nebe Do chvíle, než se ve městečku objevila zvláštní dívka Celestina, zabíjel Tim čas potyčkami se svým největším soupeřem Alexem a běháním po střechách, odkud pozoroval vzdálené hvězdy.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Lunasterové - Skok nad hvězdami

299 Kč
239 Kč
Ohnivá křídla - Nejzářivější noc - 20%
(1x)

Okamžik, který nastává jednou za sto let, se blíží. Bude předzvěstí štěstí, nebo zkázy? Závěrečný díl dračí ságy, která dobyla svět. Slunéčka byla vždy odhodlaná udělat vše, aby se dračí proroctví naplnilo. Sama má nápady, jak pomoci. Zprávy však nejsou dobré. Budou ostatní dráčata naslouchat jejím radám a společnými silami konečně urovnají spory mezi dračími kmeny?

sci-fi a fantasy
Ukázky

Ohnivá křídla - Nejzářivější noc

249 Kč
199 Kč
Spící Beatrice - 20%
Světem se šíří neznámý virus. Nelze určit, kde zasáhne příště, kdo a kdy se v bezvědomí svalí k zemi. Počet obětí každým dnem narůstá a vědci se rozhodnou přejít k pokusům na lidech. Mezi dobrovolné pokusné králíky se přihlásí i osmnáctiletá Beatrice, aby urychlila nalezení léku a zachránila svoje nejbližší.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spící Beatrice

209 Kč
167 Kč
Krutý princ - 20%
(3x)

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Krutý princ

299 Kč
239 Kč
Věž havranů - 20%
Jsi Gabriel Knox a tvým úkolem nalézt jednoho z posledních velkých čarodějů, Dradascana. Čeká tě výprava do odlehlé podhorské provincie, která byla teprve nedávno vystavěna na břehu jezera, uprostřed něhož se nachází ostrov s tajuplnou Věží havranů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Věž havranů

129 Kč
103 Kč
Nářek mrtvého světa - 20%
Přepadení nelítostnými nájezdníky a pátrání po unesené sestře tě nedobrovolně zavede do Pustiny – drsného světa, o kterém jsi doposud jen slýchával od potulných poutníků v pohodlí rodinného ranče.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nářek mrtvého světa

119 Kč
95 Kč
Ódinovo dítě
(6x)
První díl fantasy trilogie Havraní kruhy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ódinovo dítě

199 Kč
Učedník - 20%
Než mu schopnost přivolávat démony obrátila život naruby, byl Fletcher prostým kovářským pomocníkem. Nyní se má stát válečným mágem a bojovat proti divokým orkům, kteří ohrožují jeho vlast.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Učedník

149 Kč
119 Kč
Alea dívka moře: Tajemství oceánů - 20%
Alea a Alfa cru opět plachtí po moři, tentokrát na Island. Ona doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se Alea postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záhadným doktorem Orionem, který se věnuje výzkumu viru, který vyhubil mořské lidi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea dívka moře: Tajemství oceánů

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 156 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 > >>