Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2020

Věštba
(1x)
Jaký by byl váš život, kdybyste znali přesné datum své smrti? Je rok 1969 a po Lower East Side v New Yorku se rozkřikne, že přicestovala věštkyně, která dokáže každému přesně předpovědět den jeho smrti.

Věštba

359 Kč
AHA! rodičovství
(2x)
Většina knih na téma rodičovství se zaměřuje na změnu chování u dětí. Audiokniha, kterou držíte v rukou, začíná u nás - tedy u rodičů. Pomůže nám lépe porozumět vlastním emocím.

AHA! rodičovství

242 Kč
Až mi zítra budeš chybět
(1x)
Thorkild Aske býval elitní policejní důstojník. Pak se ale jeho život obrátil naruby. Nyní je po dvou letech za mřížemi venku a kromě trýznivých vzpomínek ho zdánlivě už nic nečeká.

Až mi zítra budeš chybět

269 Kč
Čert nikdy nespí

Co svět světem stojí se většina lidí snaží vyhýbat všem děsuplným místům a raději moc nechodit cestami kudy čert káže. Tedy cestami kde pro člověka není právě bezpečno.

Čert nikdy nespí

224 Kč
Ďáblův sluha
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.

Ďáblův sluha

314 Kč
Dědečkovy pohádky
Audiokniha Dědečkovy pohádky přenese malé posluchače prostřednictvím půvabných pohádkových příběhů na venkovský dvorek i do vzdálené Afriky.

Dědečkovy pohádky

179 Kč
Dej mi ty prachy
(1x)
Velkoměsto, láska, zločin, umění i smrt. V románu Dej mi ty prachy Iva Pekárková skloubila hlubokou znalost New Yorku a jeho obyvatel s dramatickým vypravěčským uměním, básnickými popisy míst i situací a legračními scénkami.

Dej mi ty prachy

305 Kč
Dešťová hůl
(6x)
Zbyněk, profesí správce pozemků, se po mnoha letech setkává se svou dávnou láskou, aby jí pomohl se zdánlivě jednoduchým majetkoprávním problémem. Vrací se na venkov, do míst svého dětství a dospívání.

Dešťová hůl

224 Kč
Devatero pohádek
Třetí výběr z knihy Devatero pohádek Karla Čapka. A kdo bude číst tentokrát? Nechte se překvapit!

Devatero pohádek

206 Kč
Do vody
(4x)
Malé městečko Beckford obtáčí řeka, jejíž tichá zátočina vytváří tůň, nad kterou strmí vrcholky skal. Její poklid je však jen zdánlivý - smrt tu během historie našlo nemalé množství žen, pověsti vyprávějí i o topení čarodějnic v rámci "zkoušky vodou"

Do vody

269 Kč
Zobrazuji 881 - 890 z 1000 položek
<< < 1 .. 87 88 89 90 91 .. 100 > >>