Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dům a zahrada

Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
dům a zahrada
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
dům a zahrada
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Technická zařízení budov v praxi - 20%
Komplexně pojatá publikace, která shrnuje vše důležité o technických zařízeních budov a vyzdvihuje podstatné poznatky tohoto oboru pro stavební praxi.
dům a zahrada
Ukázky

Technická zařízení budov v praxi

289 Kč
231 Kč
Podlahové vytápění - 20%
Jediná kniha na našem trhu s praktickým návrhem na montáž podlahového vytápění, v níž zkušený autor popisuje srozumitelnou formou vše důležité, co se týká výběru, návrhu, výhod a nevýhod systémů podlahového vytápění.
dům a zahrada
Ukázky

Podlahové vytápění

110 Kč
88 Kč
Voda pro chataře a zahrádkáře - 20%
Kniha je užitečnou příručkou zejména pro chataře, chalupáře i zahrádkáře, kteří nemohou své pozemky a stavby připojit na veřejnou přípojku vody ani na přípojku elektrického proudu.
dům a zahrada
Ukázky

Voda pro chataře a zahrádkáře

149 Kč
119 Kč
Biozahrada - 20%
Kniha Arnošta Tabacha je logicky sestavená z jeho příspěvků do různých periodik a z rukopisu, který zanechal po předčasné smrti, doplněná o aktuální fotografie. Naučí začínající zahrádkáře ekologicky myslet a v souladu s přírodou...
dům a zahrada
Ukázky

Biozahrada

212 Kč
170 Kč
Domácí chov slepic - 20%
… na nás působí jako meditace a jóga dohromady: Důvěřivá opeřená stvoření nás zbavují napětí a uklidňují! Ať už jsou to rousné zakrslé slepice s ozdobnými bačkůrkami z peří, ať jsou to blahobytné amroksky, nejzdatnější nosnice mezi slepičími plemeny, nebo neuvěřitelně krásně zbarvené vyandotky – zde jistě najdeme vše potřebné pro výběr toho správného plemene pro naši zahradu.
dům a zahrada
Ukázky

Domácí chov slepic

209 Kč
167 Kč
Rekonstrukce rodinného domu - 20%
Rodina Přestavělových, která právě koupila rodinný dům a plánuje jeho opravu, má podobné starosti jako vy.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce rodinného domu

339 Kč
271 Kč
Sportuj se psem - 20%

Udělejte ze svého psa parťáka pro běh a zažívejte společnou euforii z pohybu! Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.

dům a zahrada
Ukázky

Sportuj se psem

209 Kč
167 Kč
Udírny a zahradní krby - 20%
Publikace umožní čtenáři postavit a provozovat na své zahradě několik různých typů udíren.
dům a zahrada
Ukázky

Udírny a zahradní krby

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 182 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 19 > >>