Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dům a zahrada

Felix, plnou parou vpřed - 20%
(1x)
Volné pokračování titulu Felix z nástupiště č. 1 – další povídání o kocourovi, který není kocour, ale kočka, a o yorkshirské železniční stanici Huddersfield. Kniha s vtipným a laskavým nadhledem zachycuje každodenní život na nádraží, zdejší zaměstnance, různé postavičky a návštěvníky.
dům a zahrada
Ukázky

Felix, plnou parou vpřed

229 Kč
183 Kč
Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 20%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
dům a zahrada
Ukázky

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

144 Kč
115 Kč
Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
dům a zahrada
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Zahrada - 20%
Existuje nějaký přístup k hodnotové struktuře zahrad, který by byl přiměřený jejich obecně přisuzovanému významu, avšak který by je nepodřazoval pod instituce uměleckého světa?
dům a zahrada
Ukázky

Zahrada

169 Kč
135 Kč
Dog dancing - 20%
(1x)
V této u nás první publikaci seznamuje autorka začínající tanečníky nejen s figurami, ale radí, jak vůbec s tímto sportem začít a připravit tak mnoho zábavy jak pro nás, tak pro svého čtyřnohého mazlíčka.
dům a zahrada
Ukázky

Dog dancing

149 Kč
119 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 20%
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme révu vinnou

161 Kč
129 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
Kamenné zídky v zahradách - 20%
V této knize je uvedeno, jak lze i s jednoduchými nástroji a s nízkou spotřebou materiálu vytvořit z estetického hlediska velice pohlednou a trvanlivou suchou zídku.
dům a zahrada
Ukázky

Kamenné zídky v zahradách

186 Kč
149 Kč
Nábytek - 20%
Publikace seznamuje čtenáře se základními konstrukčními požadavky na nábytek a zároveň odpovídá na otázky: jak vybrat správný nábytek, na které jeho parametry dát při výběru pozor, jaké matrace jsou optimální pro zdravý spánek...
dům a zahrada
Ukázky

Nábytek

212 Kč
170 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
dům a zahrada
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 182 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 19 > >>