Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2020

S dráčkem do pravěku
Prázdniny skončily a Vojta se musel vrátit do města a začít chodit do školy. Nepřijel však sám, vzal s sebou svého nového kamaráda Bronťu. A protože Bronťa je dráček, další dobrodružství na sebe nenechá dlouho čekat.

S dráčkem do pravěku

134 Kč
Sběratel motýlů
(4x)
Izolovaná zahrada, kvetoucí rostliny a… sbírka nádherných motýlů – mladých žen, které byly uneseny. O to vše pečuje Zahradník, zvrhlý muž posedlý uchováváním krásných dívek.
Ukázky

Sběratel motýlů

269 Kč
Sedm duchovních zákonů úspěchu
Audiokniha Sedm duchovních zákonů úspěchu vám umožní dosáhnout mistrovské úrovně životního konání.

Sedm duchovních zákonů úspěchu

224 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší
(2x)
Dětem ze sirotčince slečny Peregrinové se krátí čas. Nebezpečný šílenec zůstává na svobodě a jejich milovaná slečna Peregrinová je stále v nebezpečí... Na nebezpečnou záchrannou misi jsou nuceni se vydat Jakob Portman a Emma Bloom.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

305 Kč
Tajný deník Hendrika Groena
(2x)
Hendrik Groen je sice starý, ale sám nemá staré lidi rád. Ještě si chce na světě něco užít! Nechce jen popíjet slabý čaj a pěstovat muškáty, jako to dělají jeho vrstevníci..

Tajný deník Hendrika Groena

314 Kč
To
(3x)
Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem.

To

969 Kč
Věra Čáslavská - Život na Olympu
Věra Čáslavská: nejúspěšnější česká sportovkyně všech dob, žena, která na olympijských hrách v Tokiu a Mexiku získala jako sportovní gymnastka celkem sedm zlatých medailí.

Věra Čáslavská - Život na Olympu

269 Kč
Vítejte v Pekle!

(P)O čertech zábavná kniha pro všechny malé zlobily a zlobilky. Tak jako se děti straší čerty, tak se čertí děti straší lidmi. Protože stejně jako je pro lidi peklo za trest, je pro čerty největším trestem jít mezi lidi.

Vítejte v Pekle!

179 Kč
Za zavřenými dveřmi
(5x)
Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní.

Za zavřenými dveřmi

269 Kč
Zikmund Lucemburský
(1x)

Tajné vzpomínky, sepsané po vzoru císaře Karla, mého milovaného otce

Závěrečný díl Lucemburské pentalogie přináší zápisky ze života posledního Lucemburka na českém trůnu – Zikmunda.

Zikmund Lucemburský

269 Kč
Zobrazuji 921 - 930 z 1000 položek
<< < 1 .. 91 92 93 94 95 .. 100 > >>