Nejprodávanější tituly v roce 2020
fitness a cvičení

Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
fitness a cvičení
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Cvičíme taj-či s dětmi - 11%
Kniha představuje soubor cviků a pohybových her, které se opírají o inspiraci tradičním čínským cvičením taj-či. Po metodickém úvodu jsou zařazeny cviky vhodné pro rozcvičku a pro různé specifické situace – potřebujeme aktivizovat, uvolnit, protáhnout se.
fitness a cvičení

Cvičíme taj-či s dětmi

179 Kč
159 Kč
Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
fitness a cvičení
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Encyklopedie jógy - 11%
Encyklopedie psaná populární formou přináší stovky hesel a desítky obrázků, zaměřených na filosofii i praxi jógy.
fitness a cvičení

Encyklopedie jógy

314 Kč
279 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Pevná prsa za 30 dní - 11%
Mít pevná prsa za pouhý měsíc? Proč ne, je to možné! Tato kniha je ideální pro ty, kdo nemají čas chodit do tělocvičen a posiloven a hledají ucelený tréninkový program, který je provede jejich každodenním cvičením. Každý týden vám nabídne nové cviky, které jsou určené pro zpevnění a posílení svalů v rekordní době.
fitness a cvičení

Pevná prsa za 30 dní

179 Kč
159 Kč
Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách - 20%
(1x)
Monografie se zabývá srovnáním účinnosti intervenčního silového programu pro stimulaci vytrvalostní síly velkých svalových skupin, a to na nestabilních a stabilních plochách.
fitness a cvičení
Ukázky

Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách

180 Kč
144 Kč
Wellness
Kniha komplexně představuje obor a speciality ve wellness, uvádí znaky zdravé komunikace, etiky, zaměřuje se na využití prostředí ve wellness.
fitness a cvičení

Wellness

134 Kč
Fitjazz - 11%
(1x)
Fitjazz je moderní taneční směr pro všechny generace především žen – pro studentky, maminky i seniorky. Díky technice jazzového tance ovládnete tělo, díky cvikům kompenzačního bloku zpevníte svaly a zformujete postavu.
fitness a cvičení

Fitjazz

314 Kč
279 Kč
Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
fitness a cvičení

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 119 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 12 > >>