Nejprodávanější tituly v roce 2020
beletrie

Ikabog
(4x)

Napínavý pohádkový příběh plný naděje, s ilustracemi českých dětí.

Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem.

beletrie

Ikabog

319 Kč
Probudím se na Šibuji - 11%
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
beletrie
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
279 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
beletrie
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Nůž - 20%
(14x)
Harry Hole se už mnohokrát probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení ještě horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a až po chvíli si vybaví, že ztratil všechno.
beletrie
Ukázky

Nůž

389 Kč
311 Kč
Místo snění - 11%
(1x)
Životopis napsala novinářka Kristine McKennová na základě více než stovky rozhovorů s Lynchovými přáteli, rodinnými příslušníky, bývalými manželkami, herci, agenty, hudebníky a dalšími spolupracovníky.
beletrie
Ukázky

Místo snění

530 Kč
471 Kč
Republika
(5x)
Momenty, na kterých nezáleží. Dokud jim nezvratnost nedá význam.
beletrie
Ukázky

Republika

269 Kč
Dlouhá trať - 11%
(6x)
Občas se stane, že v půlce závodu zapomenete, proč vlastně soutěžíte.
beletrie
Ukázky

Dlouhá trať

332 Kč
295 Kč
Pomsta bílého jednorožce
(2x)
Vok z Rotštejna, který se honosí erbem Markvarticů, přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku, kterou najdou mrtvou pod skálou, na níž se jeho hrad tyčí nad krajinou jako orlí hnízdo.
beletrie
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

199 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
beletrie

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Kolem Jakuba - 11%
(4x)
Pozoruhodná povídková sbírka je svérázným autorským příspěvkem k věčnému literárnímu tématu malého člověka ve víru velkých dějin, příběhy konkrétních jednotlivců na pozadí dějinných zlomů a společenských přeměn....
beletrie
Ukázky

Kolem Jakuba

232 Kč
206 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>