Nejprodávanější tituly v roce 2020
zdravá výživa

Detox kuchyně
Tato kniha plná přirozených receptů vám dokáže, že zdravá strava není nudná ani omezující. Připravte si skvělé detoxikační pokrmy každý den!
zdravá výživa

Detox kuchyně

62 Kč
Diety ve školních jídelnách - 11%
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. Vzhledem k nedostatkům v legislativě může být jeho zavedení ve školní jídelně problematické.
zdravá výživa

Diety ve školních jídelnách

293 Kč
260 Kč
Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli - 11%
Vaříme s chutí vegetariánsky/vegansky, 48 zdravých svěžích receptů.
zdravá výživa

Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli

152 Kč
135 Kč
From fatman to ironman - 20%
Chcete zhubnout, udělat něco pro sebe, ale hledáte motivaci? Nevěříte reklamám na hubnutí, které slibují zázraky? Pochybujete o fotkách zázračně zhubnutých lidí? Přečtěte si pravdivý příběh o muži, který dokázal kompletně změnit sebe i své návyky.
zdravá výživa
Ukázky

From fatman to ironman

89 Kč
71 Kč
Jogurt - 50 snadných receptů - 11%
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny.
zdravá výživa

Jogurt - 50 snadných receptů

269 Kč
239 Kč
Tajemství syrové stravy - 11%
Kuchařka Tajemství syrové stravy vám přináší unikátní výběr jídel připravovaných podle principů veganské raw stravy. Jedná se o nejnovější trend přístupu k přípravě jídel a životu.
zdravá výživa

Tajemství syrové stravy

405 Kč
360 Kč
Z fitka do kuchyne špeciál - 11%

Chceš schudnúť? Bez jojo efektu? S dobrým jedlom? A hlavne už NAVŽDY? Ak je tvoja odpoveď jedno veľké a hlasité ÁNO, si náš človek!

zdravá výživa

Z fitka do kuchyne špeciál

557 Kč
495 Kč
Česká raw food
(1x)
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.
zdravá výživa

Česká raw food

215 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Vegetariánské orgie - 11%
(1x)
Vegetariánské orgie obsahují originální recepty vytvořené prestižním šéfkuchařem Zdeňkem Střížkem, který je proslulý svým neotřelým přístupem k vaření a svou kreativitou. Jídla jsou doprovázena nápoji, které se zaměřují na povzbuzení smyslů a mozku.
zdravá výživa

Vegetariánské orgie

243 Kč
216 Kč
Krásné, ale jedovaté aneb Rodičové, opatrnosti není nikdy - 11%
Knížka je určena především rodičům, kteří chodí s dětmi do parků, do přírody nebo mají vlastní zahradu či pěstují pokojové květiny.
zdravá výživa

Krásné, ale jedovaté aneb Rodičové, opatrnosti není nikdy

170 Kč
151 Kč
Vařte chytře jako Jamie - 11%
Cílem nové kuchařky Jamieho Olivera je naučit Vás vařit chytře, jíst lépe a plýtvat méně. Kniha se uplatní v každé domácnosti, a to ať už jste dva, je vás celá rodina nebo parta študáků, kteří spolu bydlí.
zdravá výživa

Vařte chytře jako Jamie

584 Kč
519 Kč
Filozofie jídla - 11%
Autorka v knize nabízí filozofické vysvětlení, proč je pro člověka přirozenou cestou přijímat pouze nemasitou stravu, a zároveň i recepty sedmi desítek osvědčených vegetariánských jídel, která sama již mnoho let vaří.
zdravá výživa

Filozofie jídla

135 Kč
120 Kč
Jak zhubnout, být zdravý a plný energie po celý život - 20%
Audioprogram plný strategií a rad, jak zhubnout, dostat se do dobré formy, mít více energie, lépe spát, cítit se skvěle a být atraktivní pro ostatní. Audioknihu od Dana Millera čte Vítězslav Kryške.
zdravá výživa
Ukázky

Jak zhubnout, být zdravý a plný energie po celý život

690 Kč
552 Kč
Jíst slušně - 11%
Karen Duveová nám nelítostně a s nadhledem klade otázky na tělo: Kolik si toho člověk může dopřávat na úkor druhých lidí, dokonce i zvířat a rostlin? Čeho jsme ochotni se vzdát, a bez čeho se naopak v životě neobejdeme?
zdravá výživa

Jíst slušně

268 Kč
238 Kč
Jídlo jako životní  styl II. - 6%
Další otázky a odpovědi o zdravém životním stylu od oblíbených autorů.
zdravá výživa

Jídlo jako životní styl II.

254 Kč
239 Kč
Jíme zdravě - 20%
(1x)
Po této kuchařce by měl sáhnout každý, kdo se chce stravovat zdravě a nechce přibývat na váze, má rád nápadité recepty a nemá zrovna moc času ani náladu na složitou přípravu. V žádném případě tedy není určena jen vyznavačům veganské stravy.
zdravá výživa
Ukázky

Jíme zdravě

339 Kč
271 Kč
Hubneme s Křídly - 6%
(1x)
Nahrávka je zaměřena k celkovému nastartování organismu vložením očistných kódů na hubnutí podle proporcí každého jedince (výška, věk nebo stavba kostí). Tzn., že zhubnete na váhu, která je pro vás v daném životním období daná.
zdravá výživa

Hubneme s Křídly

213 Kč
200 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
zdravá výživa
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 183 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>