Nejprodávanější tituly - leden 2021
komiksy

Cyklokomiks
Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro profíky i pro hobíky, v nichž se o této oblíbené outdoorové činnosti dozvíte ledacos nového a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří.
komiksy

Cyklokomiks

242 Kč
Garfield slaví večeři  č. 53
Další nadílka garfieldovských stripů. Slavný kocour už překročil padesátku a možná mu přibylo pár kil a brad, ale důležité je, že mu neubylo zábavnosti.
komiksy

Garfield slaví večeři č. 53

134 Kč
Indián Umpa-pa
Souborné vydání komiksové klasiky.
komiksy

Indián Umpa-pa

449 Kč
Jan Žižka
Vrtá vám hlavou, zda byl Žižka geniální vojenský stratég, hrdinský bojovník, milovaný vojevůdce?
komiksy

Jan Žižka

359 Kč
Rick a Morty 1
Původně to měla být jen drsná parodie Návratu do budoucnosti. Ale vznikl z toho svébytný kult, ironický sci-fi seriál, který totálně převálcoval Futuramu i ostatní animované záležitosti.
komiksy

Rick a Morty 1

269 Kč
Sex a lži
(1x)
Předlohou pro tento grafický román byla kniha reportážních pojednání Sex a lži – Intimní život v Maroku. Přinesla řadu portrétů především žen, které se autorce svěřily se svými intimními příběhy.
komiksy

Sex a lži

268 Kč
Super Spellsword Sága
(3x)
Konverzační komiksová komedie z fantasy prostředí, kde je kouzelnický řád konfrontován s nebezpečnou Magickou koblihou nekonečna.
komiksy
Ukázky

Super Spellsword Sága

446 Kč
Temné noci - Metal 3: Temný vesmír
Události Temných nocí se nedotkly jen Batmana. Otřásly celým světem DC. V knize Obrana narazíte na příběhy všech ostatních slavných postav – Flashe, Hala Jordan, celé Ligy spravedlnosti, Titánů, Nightwinga, Sebevražedného oddílu a dalších!
komiksy

Temné noci - Metal 3: Temný vesmír

710 Kč
Tokijský ghúl 13
Vyšetřovatelé z dvacátého okrsku přebírají iniciativu a vyráží pro ghúlovi zvaném Jednooká sova. Útok vedený na kavárnu Anteiku, kde se Sova pravděpodobně skrývá, se rychle změní v opravdovou a krvavou válku.
komiksy

Tokijský ghúl 13

224 Kč
Totální nasazení
(2x)
Tři komiksové příběhy podle skutečných událostí. Tři příběhy žen, které se nikdy nesetkaly, a přece jejich životy spojuje podobná zkušenost – pracovní lágr. Kniha je v ruském jazyce
komiksy

Totální nasazení

448 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 412 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 .. 42 > >>