Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
zdravá výživa

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - 11%
Výživa člověka se stala jedním z nejkontroverznějších témat poslední doby. Díky internetu a sociálním sítím, kde má možnost sdílet kdokoliv cokoliv, a to hned, se výživové mýty šíří rychlostí blesku.
zdravá výživa

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

404 Kč
359 Kč
Mámy hubnou s námi - 11%
Přelomová kniha o shazování váhy od oblíbené autorky „hubnoucích“ bestsellerů a známého sportovce a medailisty z mistrovství Evropy a světa. Publikace obsahuje 90 originálních receptů a 45 jednoduchých cviků.
zdravá výživa
Ukázky

Mámy hubnou s námi

179 Kč
159 Kč
Herbář ze zahrady přímo na talíř - 11%
„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!
zdravá výživa

Herbář ze zahrady přímo na talíř

449 Kč
399 Kč
Hubneme jídlem - 11%
(1x)
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází autorka s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy.
zdravá výživa
Ukázky

Hubneme jídlem

179 Kč
159 Kč
Recept(y) na zhubnutí - 11%
(2x)
Čtenáři v druhé knize Karolíny Hrubešové najdou dalších 130 receptů na zdravá a velmi chutná jídla, kterých se můžou najíst do sytosti a přesto ubývat na váze – což je (mnohdy nepřiznaný) sen většiny bojovníků s obezitou.
zdravá výživa
Ukázky

Recept(y) na zhubnutí

179 Kč
159 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
zdravá výživa

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Jíme zdravě ze spíže - 11%
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.
zdravá výživa

Jíme zdravě ze spíže

269 Kč
239 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
zdravá výživa
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru - 11%
V roce 2012 donutila diagnóza cukrovky 2. typu Giancarla Caldesiho začít s nízkosacharidovou dietou, která změnila jeho zdraví a zdraví celé jeho rodiny a vedla ke ztrátě hmotnosti téměř 20 kilogramů. Cukrovka u něj ustoupila!
zdravá výživa
Ukázky

Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru

358 Kč
318 Kč
Low-carb life - 11%
Low-carb neboli nízkosacharidové stravování je skvělou volbou nejen jak zhubnout, ale i jak si dlouhodobě hmotnost udržet.
zdravá výživa

Low-carb life

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 74 položek
1 2 3 .. 8 > >>