Nejprodávanější knihy - leden 2021
relaxace a cvičení

Do formy - 11%
(1x)

Kniha si klade za cíl posunout českou sportovní literaturu na další úroveň. Žádnému čtenáři zajímajícímu se o fungování těla při sportu, o přírodu kolem sebe nebo dokonce o pradávné začátky maratonů a ultramaratonů by doma neměla chybět.

relaxace a cvičení

Do formy

225 Kč
200 Kč
Jóga na anatomických základech - 11%
Pojďme se podívat na praktikování jógy trochu z jiného pohledu, a to jak nám sledování anatomických aspektů pohybu umožní lépe dosáhnout klasických jógových pozic (ásan) a lépe si uvědomit, jak správně kontrolovat dýchání (pránájáma).
relaxace a cvičení

Jóga na anatomických základech

359 Kč
319 Kč
Kompletní průvodce automasáží - 59%
(1x)
Akupresura je léčba, která pomocí hnětení, tření, stlačování a dalších masážních technik stimuluje akupunkturní body, harmonizuje proudění životní energie v organismu, čímž dokáže ulevit od bolesti, zklidnit nervy, zlepšit pleť a předcházet nemocem.
relaxace a cvičení

Kompletní průvodce automasáží

358 Kč
148 Kč
Ásana jako symbol - 11%
Symbolické významy dvaceti základních ásan
relaxace a cvičení

Ásana jako symbol

242 Kč
215 Kč
Jóga - 11%
Tato kniha vás naučí vše, co do života s jógou potřebujete znát.
relaxace a cvičení

Jóga

323 Kč
287 Kč
Jin jóga jako lék - 11%
Jin jóga neposiluje pouze tělo, oživuje je a zvyšuje jeho zdatnost, ale pomáhá také při mnoha typických každodenních potížích.
relaxace a cvičení

Jin jóga jako lék

385 Kč
342 Kč
Jóga na každý den - 11%
Zkuste začít den s nejznámější jogínskou sestavou – Pozdravem slunci. Tento soubor cviků dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno. Nejznámější jógové sestavy pro ty z vás, kteří si potřebují připomenout správné pořadí cviků.
relaxace a cvičení

Jóga na každý den

89 Kč
79 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
relaxace a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Moudrost Hathorů - 11%
(1x)
Jsme Hathorové. Jsme mistři zvuků a lásky z jedné vzestoupené intergalaktické civilizace. Přispěli jsme k vývojovému procesu v Egyptě a jiných starověkých kultur.
relaxace a cvičení

Moudrost Hathorů

468 Kč
416 Kč
Umění spočinout - 37%
Zbavit se stresu, úzkosti, nespavosti, neklidu a tělesných neduhů si jistě přejí mnozí z nás. Cvičení, na němž je tato kniha založena, tedy jinggong, umění spočinutí, není vlastně nic jiného než meditace.
relaxace a cvičení

Umění spočinout

158 Kč
99 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>