Nejprodávanější Kniha - leden 2021
ostatní sporty

Neznámý Kimi Räikkönen - 11%
Neznámý Kimi Räikkönen je příběh člověka pocházejícího ze skromných poměrů, který prorazil až na vrchol exkluzivní profese pilota formule 1. Vedle Kimiho v této knize mluví jeho matka, bratr, manželka a důvěrní přátelé.
ostatní sporty

Neznámý Kimi Räikkönen

359 Kč
319 Kč
P.R.A.C.H.T.E.L. - 11%
(2x)
Kniha o neuvěřitelném životě horolezce, malíře a dobrodruha Petra Prachtela, kdy jako šestiletý německý chlapec sám procházel válečným územím, kdy zažil konfiskaci majetku, vyloučení z čs. horolezecké reprezentace apod.
ostatní sporty

P.R.A.C.H.T.E.L.

404 Kč
359 Kč
Můj dlouhý běh - 20%
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy.
ostatní sporty

Můj dlouhý běh

329 Kč
263 Kč
Jak postavit monopost F1 - 11%
Britský konstruktér monopostů formule 1 Adrian Newey v autobiografii provede čtenáře svou fascinující pětatřicetiletou kariérou, během níž se podílel na designu a konstrukčních řešeních nejslavnějších modelů vozů F1.
ostatní sporty

Jak postavit monopost F1

674 Kč
599 Kč
Trůny bohů - 11%
„Marka jsem poznal před léty. Prý jede na hory a chce vylézt na jeden kopec. Když jsem ho potkal znovu, zjistil jsem, že ty hory jsou Himaláje a ten kopec je Mount Everest.“
ostatní sporty

Trůny bohů

296 Kč
263 Kč
Běžecká bible Miloše Škorpila - 11%
V knize čtenář nalezne stovky osvědčených rad, tipů a nápadů, jak zapojit běh do života každého z nás.
ostatní sporty

Běžecká bible Miloše Škorpila

494 Kč
439 Kč
Cyklokomiks - 11%
Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro profíky i pro hobíky, v nichž se o této oblíbené outdoorové činnosti dozvíte ledacos nového a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří.
ostatní sporty

Cyklokomiks

242 Kč
215 Kč
Běž a nepřestávej! Evangelium pohybu - 11%
Kniha významného českého ultramaratonce a zakladatele běžecké školy Miloše Škorpila a jeho kolegy Pavla Kosorina je určena nejen běžcům, ale i lidem, co chtějí s běháním začít.
ostatní sporty

Běž a nepřestávej! Evangelium pohybu

251 Kč
223 Kč
Jóga na každý den - 11%
Zkuste začít den s nejznámější jogínskou sestavou – Pozdravem slunci. Tento soubor cviků dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno. Nejznámější jógové sestavy pro ty z vás, kteří si potřebují připomenout správné pořadí cviků.
ostatní sporty

Jóga na každý den

89 Kč
79 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
ostatní sporty

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 101 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>