Nejprodávanější tituly - leden 2021
zdraví a životní styl

Ájurvédské recepty pro zdraví - 11%
Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této výjimečné kuchařce našeho předního odborníka na ájurvédskou medicínu najdete originální recepty.
zdraví a životní styl

Ájurvédské recepty pro zdraví

269 Kč
239 Kč
Cvičení dětí s rodiči - 20%
Knihu využijí nejen aktivní rodiče, hledající vyžití v rámci společně stráveného času s dětmi, ale i mateřská a rodinná centra, stejně jako vedoucí cvičení určených pro rodiče a děti a v neposlední řadě i centra volného času a domy dětí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení dětí s rodiči

127 Kč
102 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Dieta u chronických onemocnění ledvin - 11%
Tato příručka je určena především nemocným s chorobami ledvin a jejich partnerům a rodinám. Jejím cílem je stručné a jasné vysvětlení zásad zdravé výživy při chronickém onemocnění ledvin, léčeném konzervativně, bez dialýzy.
zdraví a životní styl

Dieta u chronických onemocnění ledvin

164 Kč
146 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - 12%
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů).
zdraví a životní styl

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

129 Kč
114 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
zdraví a životní styl

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Reflexologie - Indická reflexní masáž - 11%
Všichni ostatně známe symbolický význam mytí novou, které představuje pokoru. V celém Orientu je rovněž tak ve znamení respektu a pokory zvykem vyzout si boty a projít vchodem chrámu bosí; stejným způsobem se pak chováme i před prahem domu..
zdraví a životní styl

Reflexologie - Indická reflexní masáž

241 Kč
214 Kč
Zázračné léky přírody - 11%
(1x)
V této knize najdete to nejlepší z přírodního léčitelství, objevíte zázračnou sílu některých rostlin a potravin a jednoduché návody na to, jak je správně použít.
zdraví a životní styl

Zázračné léky přírody

197 Kč
175 Kč
Ájurvéda - 11%
Tato kniha přináší srozumitelně a jednoduše popsané základy ájurvédské medicíny, která si získává popularitu na celém světě.
zdraví a životní styl

Ájurvéda

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 317 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 > >>