Nejprodávanější tituly - leden 2021
sci-fi a fantasy

Silo 2: Turnus - 11%
(1x)
„Některá tajemství musí zůstat skryta.“ Co předcházelo životu v silech, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít?
sci-fi a fantasy

Silo 2: Turnus

449 Kč
399 Kč
Kniha Prachu 1 - 38%
(2x)
Triumfální návrat do světa Zlatého kompasu. První díl zamýšlené trilogie, nás zavádí do stejného prostředí, v němž se odehrávaly Jeho temné esence, Pullman ale děj posunul do doby o deset let dříve.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kniha Prachu 1

318 Kč
198 Kč
Silmarillion (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.
sci-fi a fantasy

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
478 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Tanec s draky - 11%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
sci-fi a fantasy

Tanec s draky

799 Kč
710 Kč
Faja - 11%
(9x)
Druhý díl pentalogie Naslouchač. Návrat do temného světa, kde se na pravdu a naději už téměř zapomnělo.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Faja

404 Kč
359 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 11%
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
478 Kč
Cizinec v cizí zemi - 11%
(3x)
Před pětadvaceti lety se první lidská mise na Mars naposledy ohlásila těšně před přistáním. Všichni její členové byli od té doby pokládáni za mrtvé. Někdo však přece jen přežil...
sci-fi a fantasy

Cizinec v cizí zemi

628 Kč
558 Kč
Nestvůrné dámy na cestách - 27%
(2x)
Mary Jekyllová vedla od doby, kdy Sherlocku Holmesovi a doktoru Watsonovi pomohla vyřešit Whitechapelské vraždy, docela poklidný život. Jakmile však Mary obdrží telegram se zprávou o únosu Lucindy van Helsingové, neprodleně vypravit na cestu....
sci-fi a fantasy

Nestvůrné dámy na cestách

478 Kč
348 Kč
Pád Hyperionu - 11%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Hyperionu

394 Kč
350 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 788 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 79 > >>