Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
kuchařky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
kuchařky
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Domácí špajzka - 20%
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů..
kuchařky
Ukázky

Domácí špajzka

279 Kč
223 Kč
Dorty Chez Lucie - 20%
Světem pečení dortů vás provede cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie.
kuchařky
Ukázky

Dorty Chez Lucie

249 Kč
199 Kč
Hravé fit recepty - 20%
77 receptů! Sen o dokonalé postavě a současně opravdu dobrém sladkém jídle nemusí být jen snem! Známá česká instagramová bloggerka @baru_svobb o tom přesvědčuje každý den desetitisíce svých fanoušků. Fascinuje svou skvělou postavou a současně záplavou lahodných receptů, které jsou připraveny z plnohodnotných surovin a často využívají vydatnosti proteinů.
kuchařky
Ukázky

Hravé fit recepty

209 Kč
167 Kč
Je to tak snadné – recepty na každý den - 20%
Gwyneth Paltrow přináší přes 130 svých oblíbených receptů na výborná a zdravá jídla – některá z nich neobsahují cukr, lepek ani laktózu. Přijdou vám vhod ve chvíli, kdy začnete přemýšlet o tom, že si objednáte něco nezdravého, protože máte hlad...
kuchařky
Ukázky

Je to tak snadné – recepty na každý den

424 Kč
339 Kč
Jeruzalém - 20%
(1x)
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali.
kuchařky
Ukázky

Jeruzalém

349 Kč
279 Kč
Krásné Vánoce - 20%
Pojďme si spolu užít vánoční čas. Začněme adventem a pokračujme až do silvestra! Známá česká foodblogerka Coolinářka spojila své úžasné recepty s návody na výzdobu interiéru a exteriéru od předních českých blogerek a instagramerek. Vznikla tak tato galerie vánočních nápadů plná krásných fotek a tvořiivé inspirace.
kuchařky
Ukázky

Krásné Vánoce

279 Kč
223 Kč
Kuchařka při onemocnění slinivky - 20%

Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.

kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

149 Kč
119 Kč
Luštěniny ze Svatojánu - 20%

Zdravé recepty z luštěnin od populární kuchařky ze Svatojánu Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin, a to nejen pro vegetariány a vegany.

kuchařky
Ukázky

Luštěniny ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Ottolenghi: Kuchařka - 20%
Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...
kuchařky
Ukázky

Ottolenghi: Kuchařka

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>