Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
povídky

Matka vzala roha - 20%
Vedle základní dějové linie, která je rámována působivým příběhem matky, vykresluje Dutka jeden lidský úděl prostřednictvím miniatur, zachycením jedinečného konkrétního zážitku, situace, nálady. Právě v tom spočívá dar jeho vyprávění.
povídky
Ukázky

Matka vzala roha

99 Kč
79 Kč
Povídky - 20%
55 autorských povídek v jedné sbírce. Humorné povídky Pavla Kohouta inspirované neskutečně skutečnými i skutečně neskutečnými životními příhodami. Některé povídky byly otištěny v minulosti v časopise trnky-brnky.
povídky
Ukázky

Povídky

94 Kč
75 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
povídky
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Oldřich z Chlumu
(1x)
Kniha je malým dárkem těm čtenářům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Autor v ní vypráví, jak pracuje s historickými prameny...
povídky
Ukázky

Oldřich z Chlumu

199 Kč
730 - 20%
Bizarní zpráva o stavu Československé lidové armády na konci 80. let minulého století. Druhé vydání rozšířené o několik dříve nepublikovaných povídek.
povídky
Ukázky

730

30 Kč
24 Kč
Četnický pes Alto - 20%
Významným pomocníkem četnictva při výkonu pátrací služby byli služební psi. Z tohoto důvodu patřil vůdce služebního psa se svým svěřencem do systemizovaného stavu četnické pátrací stanice.
povídky
Ukázky

Četnický pes Alto

99 Kč
79 Kč
Everyday Spooks - 20%
Jedna z nejúspěšnějších českých beletristických knih šedesátých let minulého století,která se proslavila originální satirou namířenou na každodenní realitu v komunistickém Československu 50. a 60. let. Poprvé v anglické verzi.
povídky
Ukázky

Everyday Spooks

270 Kč
216 Kč
Měsíc nad řekou Tejo - 20%
Soubor krátkých próz, které vznikaly pro potřeby literární show EKG, kterou spolu s Jaroslavem Rudišem léta Igor Malijevský organizuje, vymýšlí a moderuje v divadle Archa.
povídky
Ukázky

Měsíc nad řekou Tejo

189 Kč
151 Kč
Povídky - 20%
(1x)
Soubor třinácti povídek představuje básníka, prozaika, esejistu a překladatele Jana Zábranu (1931-1984) jako mimořádného autora povídek.
povídky
Ukázky

Povídky

238 Kč
190 Kč
Rosa alchemica - 20%
Okultní, poetické, romanticky laděné‚ povídky nositele Nobelovy ceny za literaturu. Soubor povídek Rosa Alchemica patří v kontextu básníkova díla k jeho nejmystičtějším pracím.
povídky
Ukázky

Rosa alchemica

49 Kč
39 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>