Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
česká

Drak spí
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
česká
Ukázky

Drak spí

319 Kč
Sněžný měsíc
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
Amanda
Vesmír je kruté místo. Právo na život má pouze ten, kdo si jej uhájí v boji. To ví i posádka lodi Kraksna.
česká
Ukázky

Amanda

259 Kč
Dlouhá trať
(6x)
Občas se stane, že v půlce závodu zapomenete, proč vlastně soutěžíte.
česká
Ukázky

Dlouhá trať

229 Kč
Spánek rozumu plodí příšery

Může virus zemřít? A jak se z virů chcípáčků stávají světoví šampióni? Máme se obávat silného státu? A jaký smysl má mýlit se? Pandemie nemoci covid-19 přináší záplavu otázek, ale málo jasných odpovědí. Komu věřit, když je všude plno „odborníků“?

česká
Ukázky

Spánek rozumu plodí příšery

397 Kč
Zmizela v mlze
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
česká
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
Tiché roky
(29x)
Román od autorky bestselleru Hana. Kolik toho víme o svých nejbližších?
česká
Ukázky

Tiché roky

259 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

česká
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Santini - Peklem duše k světlu světa - 30%
(6x)
Santini Aichel si od dětství připadá osamělý, protože kvůli tělesné vadě nezapadá mezi vrstevníky. I v dospělosti jej však čekají těžké zkoušky. Postupně pochopí, že co mu bylo na jedné straně odepřeno, se mu vrací v neuvěřitelných vizích staveb.
česká
Ukázky

Santini - Peklem duše k světlu světa

179 Kč
125 Kč
Praskliny
(3x)
Když se na Zem snese malý kulovitý útvar, není člověka, v němž by tento jev nevzbudil očekávání. Koule sice levituje pár desítek centimetrů nad povrchem a je podivuhodně rezistentní vůči jakýmkoli pokusům o její přesun či zničení, ale jinak z ní nic nevychází.
česká
Ukázky

Praskliny

199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>