Nejprodávanější e-knihy - leden 2021

Milionářský kód
(1x)
Gabrielův vztah s babičkou byl komplikovaný. Stará paní měla mnoha tajemství, ale tím největším se ukázala… Luli. Podivná dívka, která jeho babičce spravovala všechny její firmy…
Ukázky

Milionářský kód

69 Kč
Doba temna
(1x)
Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum! Zjistíš, že jsi zase těhotná. Tak by se dal shrnout začátek takzvaného období temna mého života.
Ukázky

Doba temna

209 Kč
Svědectví
(10x)
Když se za Fredovou na konci Příběhu služebnice zabouchly dveře dodávky, neměli čtenáři ani ponětí, zda ji čeká svoboda, vězení, nebo smrt. Ale kdo si počkal, ten se po pětatřiceti letech napětí dočkal Svědectví.
Ukázky

Svědectví

298 Kč
Vrchol vulkánu
(2x)
Třiadvacet nejlepších povídek, které od první do poslední vyhrály významné ceny, vychází v jediném svazku a spolu s tím se v českém překladu poprvé šířeji představuje vskutku neobyčejný prozaik.
Ukázky

Vrchol vulkánu

348 Kč
Mussolini
(1x)
Britský historik Christopher Hibbert vykresluje rozporuplnou osobnost italského fašistického vůdce Benita Mussoliniho s mimořádnou pečlivostí, zároveň čtivě a poučeně, jak je ostatně jeho zvykem.
Ukázky

Mussolini

248 Kč
Hlas kukačky - 30%
(10x)
Napínavý příběh o pátrání po tajemství, o němž se i v nejužším rodinném kruhu jen šeptá. Příběh o rozplétání složitých lidských vztahů táhnoucí se hluboko do minulosti.
Ukázky

Hlas kukačky

189 Kč
132 Kč
Manželské zrcadlo - 30%
(1x)
Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé rady pro život vdané ženy a také poučné příběhy.
Ukázky

Manželské zrcadlo

199 Kč
139 Kč
Stín nad Trevírem
(2x)
Svižné dobrodružství, které si v ničem nezadá s eskapádami slavné partičky z Rozmaru a anglických říčních božstev.
Ukázky

Stín nad Trevírem

169 Kč
Prašina
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
Ukázky

Prašina

135 Kč
Trhlina
(16x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
Ukázky

Trhlina

239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>