Nejprodávanější e-knihy - leden 2021

Řád - 20%
Když se konečně Gabriel dostal do postele, byla téměř jedna hodina po půlnoci.
Ukázky

Řád

199 Kč
159 Kč
Mrtvé vzpomínky - 20%
(3x)
Zničila jim život. Teď se oni chystají zničit ten její... Smrt mladého narkomana v bytě na sídlišti na první pohled vypadá jako nešťastná náhoda, ale detektiv inspektorce Kim Stoneové do nejmenších podrobností připomene hrůznou událost z jejího dětství.
Ukázky

Mrtvé vzpomínky

279 Kč
223 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět - 20%
(2x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

149 Kč
119 Kč
Poslední aristokratka - 20%
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
128 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Dáma v závoji - 20%
(1x)
Když se Frances setká s přitažlivým vikomtem Arthurem na pláži Whitby, je to jiný muž než ten temperamentní mladý džentlmen, pro kterého kdysi její srdce tajně zahořelo.
Ukázky

Dáma v závoji

109 Kč
87 Kč
Neodolatelný ničema - 20%
(2x)
Lady Daphne Swiftová vždy obdivovala své dva bratry, kteří hrdě sloužili koruně. Ona sama je možná žena, ale je odhodlaná dokázat, že dovede být stejně užitečná jako muži v její rodině. Dokonce zajde tak daleko, že se tajně vdá za špióna.
Ukázky

Neodolatelný ničema

209 Kč
167 Kč
Překvapení v galerii - 20%
Pohádkově krásný král, pohádkově krásný ostrov a pohádkově krásný hrad… Ale tím pohádka končí. Protože Frankie nikdy královnou být nechtěla. A stala se jí proti vlastní vůli – Matthias ji přinutil. A Matthias na pohádky nevěří!
Ukázky

Překvapení v galerii

69 Kč
55 Kč
Moje nejoblíbenější jednorázovka - 20%
(1x)
Další román od bestsellerové autorky a odbornice na moderní randění je o seznamkách a podivných lidech, kteří se na nich objevují. Možná se budete smát, a možná se někdy jen hořce pousmějete, protože sakra víte, jaké to je!
Ukázky

Moje nejoblíbenější jednorázovka

225 Kč
180 Kč
Umění prostého života - 20%
(4x)
100 zenových aktivit pro klidnější život..
Ukázky

Umění prostého života

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>