Nejprodávanější e-knihy - leden 2021

Les přízraků
(4x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
Ukázky

Les přízraků

198 Kč
Prašina - Černý merkurit
(5x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

145 Kč
Příliš velké pokušení
Jacob měl i na svatbě svého dobrého přítele hlavu plnou složitého právního případu. Najednou se ale před ním objevila nádherná žena, on jí podal ruku, nabídl židli a nalil sklenku vína…
Ukázky

Příliš velké pokušení

69 Kč
Zlatá střední cesta
Lily do Montany jela ráda i nerada. Na jedné straně ji těšilo, že si může udělat výlet na unikátní ekologicky řízený ranč, ale na druhé straně se s její cestou pojilo tolik nepříjemných povinností, že by si ji ráda odpustila.
Ukázky

Zlatá střední cesta

69 Kč
Konec stárnutí
(2x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
Ukázky

Konec stárnutí

299 Kč
Krmit démony
(3x)
Kudy prorůstají mocné spáry politické propagandy? Když Scott Brennan sestavoval na univerzitě promyšlenou kampaň ke své kandidatuře do studentského parlamentu, neměl ponětí, co všechno tím pro něj odstartuje…
Ukázky

Krmit démony

279 Kč
Soběstačný
(8x)
Zuzana Dostálová napsala román o dospívání a dospělosti, o samotě a samostatnosti. Hrdinův život sleduje v rozmezí několika let a vyprávění nenechává jen na něm.
Ukázky

Soběstačný

150 Kč
Všechno nejlepší, Anno
(1x)
Osmadvacetiletá Anna život, který by jí mohl leckdo závidět. Bydlí v krásném bytě s úžasným přítelem, jehož firma je na vzestupu, a tak se Anna může plně soustředit na péči o domácnost. Jejich vztah je bez poskvrny a je jen otázkou času, kdy Radim před Annou poklekne a požádá ji o ruku..
Ukázky

Všechno nejlepší, Anno

279 Kč
Hana
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
Ukázky

Hana

259 Kč
Maminko, nekřič!
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
Ukázky

Maminko, nekřič!

254 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>