Nejprodávanější e-knihy - leden 2021

Uranova - 20%
(4x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

198 Kč
158 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Jak přežít svého muže - 20%
(3x)
Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky.
Ukázky

Jak přežít svého muže

279 Kč
223 Kč
Jako hvězdy v temné noci - 20%
(4x)
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala.
Ukázky

Jako hvězdy v temné noci

279 Kč
223 Kč
Mytologie Slovanů - 20%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
Ukázky

Mytologie Slovanů

239 Kč
191 Kč
Prolhaný život dospělých - 0%
(7x)
Světoznámá autorka ságy Geniální přítelkyně přichází s dalším podmanivým příběhem o cestě z dětství do dospělosti, v němž zpochybňuje mýtus šťastné rodiny. Kniha vychází současně v 25 zemích světa!
Ukázky

Prolhaný život dospělých

239 Kč
238 Kč
Dívka v červeném - 20%
(1x)
V lese se může stát cokoliv. A Lauren do takového temného lesa vstoupila… A nikomu nezáleželo na tom, že v lese může číhat vlk! Tím vlkem byl Dominik, muž, jehož měla Lauren najít a přivést s sebou.
Ukázky

Dívka v červeném

69 Kč
55 Kč
Geneze - 20%
(1x)
Když se na pitevním stole doktorky Laurie Montgomeryové objeví tělo sociální pracovnice Kery Jacobsenové, zpočátku se zdá, že je obětí tragického předávkování drogami.
Ukázky

Geneze

279 Kč
223 Kč
Nedokončená vražda
(1x)
Alan Markby za svou policejní kariéru dokázal vyřešit hodně případů. Ale některé také zůstaly bez odpovědí.
Ukázky

Nedokončená vražda

229 Kč
After 5: Před námi - 20%
(2x)

Pátá vlna emocionální exploze! Přečtěte si, jaký byl Hardin, než potkal Tessu, i co se s ním stalo po After. #HESSA Dramatická love story Tessy a Hardina k sobě jako magnet přitahovala všechny okolo.

Ukázky

After 5: Před námi

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>