Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2021

Karlík a velký skleněný výtah
Pozor! Pokračování Karlíka a továrny na čokoládu je tady! Karlík se stal váženým majitelem továrny na čokoládu. Když spolu se svou rodinou a panem Wonkou vystřelí skleněným výtahem na oblohu, nedopatřením se ocitnou na oběžné dráze Země.

Karlík a velký skleněný výtah

269 Kč
Plzeňské mordy
Úvodní příběh audioknižní řady Letopisy královské komory, odehrávající se v polovině 16. století, za vlády Ferdinanda I. Habsburského, je zasazen do města Plzně.

Plzeňské mordy

269 Kč
Pohádkové poslouchání
Pohádka o bídě jednooké, O tom, co se dvěma mladým žábám přihodilo na výletě, O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, Zkrocený vodník, O třech zakletých psech, Tři zlaté vlasy děda Vševěda.

Pohádkové poslouchání

206 Kč
Prolhaný život dospělých
(5x)
Světoznámá autorka ságy Geniální přítelkyně přichází s dalším podmanivým příběhem o cestě z dětství do dospělosti, v němž zpochybňuje mýtus šťastné rodiny.

Prolhaný život dospělých

359 Kč
Sekta
Novinář Marek Vráz alias Terence se dozvídá o muži, který za podivných okolností zmizel a nechal po sobě jen neobvyklý vzkaz.

Sekta

314 Kč
Spasitel
(9x)
6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka.

Spasitel

359 Kč
Stín větru
(4x)
Stín větru, literární thriller s prvky historického, gotického i detektivního románu, se stal kultovním knižním fenoménem a celosvětovým bestsellerem vydaným ve 45 zemích.

Stín větru

359 Kč
Strýc Dynamit
(1x)
Nesmrtelný humor světového autora, rytíře anglické literatury.

Strýc Dynamit

314 Kč
Leonardo da Vinci

Skutečný obraz největšího génia všech dob poskládaný z jeho tisícistránkových deníkových záznamů

Zůstává nejkreativnějším géniem našich dějin. Jaká tajemství nám může odhalit?

Leonardo da Vinci

359 Kč
Nadýchané pohádky
(2x)
Dechberoucí pohádky Arnošta Goldflama, Petry Soukupové, Petra Stančíka, Jiřího Stracha, Milady Rezkové, Bogdana Trojaka a Kláry Trojanové.

Nadýchané pohádky

200 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 356 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 36 > >>