Nejprodávanější Kniha - leden 2021

Lidé meče, modlitby a práce
(1x)
Polský historik zasvěceným způsobem zkoumá podobu učení o trojím lidu v českém prostředí 14. a 15. století, tedy v době, kdy již v západní Evropě poněkud ztrácelo na síle.

Lidé meče, modlitby a práce

253 Kč
Konec stárnutí
(2x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.

Konec stárnutí

431 Kč
Město pro každého
(2x)
Město je fascinující lidský vynález, který se stal domovem pro většinu obyvatel naší planety. Jak ale pochopit něco tak složitého a přitom křehkého, jako je město? Manuál urbanisty začátečníka ti přiblíží, jak tato velká lidská mraveniště fungují.
Ukázky

Město pro každého

536 Kč
Vztahy a mýty
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
Za objektivem
(6x)
David Suchet je už padesát let stálicí na britských divadelních prknech i ve filmech.
Ukázky

Za objektivem

449 Kč
Purkmistrova dcera
(1x)

Kniha Purkmistrova dcera vznikla v rámci konceptu „mikrohistorie“. Ozment si za hrdinku své knihy vybral osud dcery purkmistra ze švábského Halle v Bádensko- -Württembersku.

Ukázky

Purkmistrova dcera

268 Kč
Jan Lucemburský
(1x)
Jan Lucemburský patří k nejkontroverznějším postavám českého středověku.
Ukázky

Jan Lucemburský

348 Kč
Nehmotné dědictví
(2x)
Leviho příběh, jehož hrdinou je piemontský inkvizitor 18. století, představuje jedinečný pokus o vykreslení života venkovské raně novověké společnosti severní Itálie.

Nehmotné dědictví

232 Kč
Tisíc let štěstí
Autor zkoumá zrození a vývoj milenaristických a apokalyptických představ, jež ovládaly lidskou mysl od pozdní antiky až po osvícenské 18. století.

Tisíc let štěstí

338 Kč
Tři studie o době Karla IV.
(1x)
Kniha Tři studie o době Karla IV. představuje volný triptych navzájem myšlenkově provázaných studií, jež se pokoušejí na několika příkladech zachytit konkrétní problémy jak Karlovy osobnosti, tak doby, v níž žil.

Tři studie o době Karla IV.

178 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>