Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
beletrie

Dívka v červeném - 20%
(1x)
V lese se může stát cokoliv. A Lauren do takového temného lesa vstoupila… A nikomu nezáleželo na tom, že v lese může číhat vlk! Tím vlkem byl Dominik, muž, jehož měla Lauren najít a přivést s sebou.
beletrie
Ukázky

Dívka v červeném

69 Kč
55 Kč
Geneze - 20%
(1x)
Když se na pitevním stole doktorky Laurie Montgomeryové objeví tělo sociální pracovnice Kery Jacobsenové, zpočátku se zdá, že je obětí tragického předávkování drogami.
beletrie
Ukázky

Geneze

279 Kč
223 Kč
Nedokončená vražda
(1x)
Alan Markby za svou policejní kariéru dokázal vyřešit hodně případů. Ale některé také zůstaly bez odpovědí.
beletrie
Ukázky

Nedokončená vražda

229 Kč
After 5: Před námi - 20%
(2x)

Pátá vlna emocionální exploze! Přečtěte si, jaký byl Hardin, než potkal Tessu, i co se s ním stalo po After. #HESSA Dramatická love story Tessy a Hardina k sobě jako magnet přitahovala všechny okolo.

beletrie
Ukázky

After 5: Před námi

209 Kč
167 Kč
Rytíř Sedmi království - 20%
(1x)

Dlouho před tím, než Targaryenové ztratili Železný trůn... dlouho po tom, co přišli z Valyrie a sjednotili Sedm království... ale jen krátce po tom, co říši rozervala vedví a poničila Blackfyrova vzpoura... ...křižoval krajem potulný rytíř....

beletrie
Ukázky

Rytíř Sedmi království

198 Kč
158 Kč
Les přízraků - 20%
(4x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
beletrie
Ukázky

Les přízraků

198 Kč
158 Kč
Prašina - Černý merkurit - 20%
(5x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
beletrie
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

145 Kč
116 Kč
Příliš velké pokušení - 20%
Jacob měl i na svatbě svého dobrého přítele hlavu plnou složitého právního případu. Najednou se ale před ním objevila nádherná žena, on jí podal ruku, nabídl židli a nalil sklenku vína…
beletrie
Ukázky

Příliš velké pokušení

69 Kč
55 Kč
Zlatá střední cesta - 20%
Lily do Montany jela ráda i nerada. Na jedné straně ji těšilo, že si může udělat výlet na unikátní ekologicky řízený ranč, ale na druhé straně se s její cestou pojilo tolik nepříjemných povinností, že by si ji ráda odpustila.
beletrie
Ukázky

Zlatá střední cesta

69 Kč
55 Kč
Krmit démony - 20%
(3x)
Kudy prorůstají mocné spáry politické propagandy? Když Scott Brennan sestavoval na univerzitě promyšlenou kampaň ke své kandidatuře do studentského parlamentu, neměl ponětí, co všechno tím pro něj odstartuje…
beletrie
Ukázky

Krmit démony

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>