Nejprodávanější Kniha - leden 2021
světová

Andělé a démoni
(4x)
Thriller líčí první dobrodružství uznávaného harvardského symbologa Roberta Langdona, budoucího hrdiny knihy Da Vinciho kód. Langdon je při návštěvě Evropy povolán k případu rituální vraždy ...
světová

Andělé a démoni

381 Kč
Smrt je mým řemeslem
Světoznámý román Smrt je mým řemeslem je sugestivní zpovědí Rudolfa Langa (ve skuletečnosti Rudolfa Hoesse), který během svého působení v koncentračních táborech dohlížel na smrt nespočtu lidí.
světová

Smrt je mým řemeslem

224 Kč
Divocí detektivové
(7x)
Slavný román jednoho z nejvýraznějších autorů moderní latinskoamerické literatury. Vypráví příběh dvou „divokých detektivů“, básníků-desperátů Artura Belana a Odyssea Limy a jejich přátel, kteří se vydávají po stopách tajemné básnířky Cesáreji Tinajerové.
světová

Divocí detektivové

338 Kč
Anglický pacient
Román o bolesti a lásce odehrávající se v posledních dnech 2. světové války je sugestivním příběhem umírajícího anglického letce a mladé kanadské ošetřovatelky.
světová

Anglický pacient

220 Kč
Františkánské spiknutí
(1x)
Napínavý historický román se odehrává ve středověké Itálii. Mladý poustevník dostane zašifrovaný dopis s informací, kde je uloženo tělo sv. Františka z Assisi. Aby jej rozluštil musí sestoupit z hor do nebezpečného světa 13. století.
světová

Františkánské spiknutí

246 Kč
Sestro, sestro
Sbírka krátkých próz nejznámější současné ukrajinské spisovatelky. Jejich hlavním tématem je "žena". Autorka líčí ženu v různých podobách, dívčí a ženské pocity v různém věku, vztah mezi dvěma ženami, mezi mužem a ženou, mezi rodiči a dcerou.
světová

Sestro, sestro

220 Kč
Stepní vlk
(6x)
Světově proslulý román z roku 1927. Hesse v něm bilancuje krize uplynulého desetiletí a pokouší se formulovat východiska z nich. Román vyniká neobvyklou strukturou, poetickou hrou fantazie i působivým prolínáním snu a skutečnosti.
světová

Stepní vlk

223 Kč
Poslední kolo
(1x)
Román s humorem a citem pro historický detail vypráví příběh skutečných lidí, dávných hvězd slavného pendeltonského rodea, kde vystupoval mj. světoznámý Buffalo Bill Cody.
světová

Poslední kolo

198 Kč
Tajemný plamen královny Loany
(9x)
Protagonistou nového románu Umberta Eca je šedesátiletý antikvář Yambo, který se probudí z komatu s těžkou amnézií a pamatuje si jen citáty z literárních děl. Rozhodne se hledat vlastní vzpomínky ve starých rodokapsech, komiksech a školních sešitech.
světová

Tajemný plamen královny Loany

358 Kč
Čarodějův učeň
(17x)
Převyprávění lužickosrbské legendy o Krabatovi z přelomu 17. a 18. století ze slezské Horní Lužice, již nám poutavým jazykem předkládá známý německý spisovatel, je o silách srdce, jež nelze změnit a jež ovládají naše city a jednání.
světová

Čarodějův učeň

415 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>