Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2021
česká

Okno s dívkou a ptáčkem - 67%
(1x)
Když devatenáctiletého Reného pošle jeho matka na letní převýchovu k otci, nemůže se mu pomstít víc. Pocit frustrace nezmenšuje ani to, že to znamená strávit prázdniny na úchvatném pobřeží Normandie.
česká

Okno s dívkou a ptáčkem

269 Kč
89 Kč
Osudový zkrat
Poklidnou atmosféru probíhajícího jarmarku naruší smrt mladé ženy, kterou – k velké nelibosti Petra Beránka – objeví výtvarník Ctirad Karafiát. Nikdo ze stovek návštěvníků slavnosti si ničeho nevšiml, což hraje do noty chladnokrevnému vrahovi.
česká

Osudový zkrat

251 Kč
Osudy vojáka Havlíka
Převážně humorné příběhy ze života vysokoškoláků vykonávajících základní vojenskou službu v době nastupující normalizace, tedy v období, kdy se začíná postupně měnit atmosféra ve společnosti. To samozřejmě platilo i pro armádu.
česká

Osudy vojáka Havlíka

224 Kč
Otrapové, škodiči, naschválníci, prudiči
Veselé básničky o všech potvůrkách, stvořeních a vynálezech, které nám komplikují naše dny, ale bez nichž by náš život možná neměl tu správnou šťávu.
česká

Otrapové, škodiči, naschválníci, prudiči

233 Kč
Otrok megaměsta - Clona 2
Kdyby existovala spravedlnost, už bych neotevřel oči. Jenže něco jako spravedlnost zkrátka není. Přežil jsem, ale po životě v Klanu jsem upadl jenom do dalšího otroctví. Ta nová nedobrovolná víra nese jméno TechCorp.
česká

Otrok megaměsta - Clona 2

314 Kč
Pac a pusu z autobusu

"Věřili byste, že řidič autobusu dokáže vyprávět ty nejbáječnější pohádky?"

Dominik miluje pohádky, ze všeho nejvíc ty od tatínka. Táta řídí zájezdový autobus a když je na cestách, vypráví mu je po telefonu.

česká

Pac a pusu z autobusu

242 Kč
Papežova dcera
(1x)
„Představte si, spí se svým bratrem a dokonce i otcem!“ šeptají si tajně obyvatelé Říma. „Je to vražednice!“dodávají druzí. „A taková děvka dokonce předsedá kardinálům! Ať propadne peklu!“
česká

Papežova dcera

260 Kč
Pavlovy cesty
Svatý Pavel je jednou z nejdůležitějších biblických postav, i když se s Ježíšem za jeho života nesetkal a sám nejprve křesťany pronásledoval.
česká

Pavlovy cesty

115 Kč
Pečeť smrti
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.
česká

Pečeť smrti

314 Kč
Pekelný pastýř
Chtít řídit Peklo jako firmu není ten nejlepší nápad. Spousta problémů se nakupí, hrozí, že vás zavalí, protože nepružnost a zkostnatělost dosavadního feudálního systému nedovolí převést dobré úmysly do praxe.
česká

Pekelný pastýř

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100