Nejprodávanější tituly - říjen 2021

Co dělá tenhle knoflík?
(3x)
Víte, že Bruce Dickinson je nejen frontmanem skupiny Iron Maiden, ale také záložním pilotem British Airways a šermířem?

Co dělá tenhle knoflík?

404 Kč
David Limberský - Byla to jízda
Autorizovaný životopis plzeňské fotbalové legendy, bývalého českého reprezentanta a především muže s kontroverzní pověstí. Pohled nejen na fotbalové trávníky, ale i do zákulisí. Popis fotbalových úspěchů i životních karambolů.
Ukázky

David Limberský - Byla to jízda

332 Kč
Jan Žižka
(1x)

Na Žižkově biografii je nejpřínosnější, jak autor pojímá jeho osobnost. Není tolerantním utrakvistou, neuznává koexistenci různých pravd či různých přístupů k poznání Boha. Koná a chová se přímočaře.

Ukázky

Jan Žižka

358 Kč
Jedině smrtí
Jak křížové tažení za osvobození Sabbatiných světů pokračuje, plukovník komisař Gaunt vede Tanithské První a jediné do nové válečné zóny, která nic neodpouští - na pevnostní planetu Jago.

Jedině smrtí

350 Kč
Nebezpečná hra
(3x)
Nejvyšší sázkou je život a prohrát můžou všichni.

Nebezpečná hra

242 Kč
Nevhodná partie
Pohledný, švihácký dědic vévodství lord Roland Northbridge Wilde – pro přátele North – se po dvou letech vrací z války do Anglie, odkud odjel poté, co ho opustila snoubenka Diana Belgravová, a zjišťuje, že jeho pověst mezi lidmi je hodně pošramocená.

Nevhodná partie

251 Kč
Nezkreslená věda
(1x)
Rozsvítit žárovku, polknout prášek, zapnout počítač – to všechno nám připadá docela normální. Jenže za každou z těch věcí se skrývají geniální vědecké objevy a vynálezy. Že věda je nuda? Ani náhodou!
Ukázky

Nezkreslená věda

446 Kč
Obrněni pohrdáním
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.

Obrněni pohrdáním

332 Kč
Skleněné domy
Když se na halloweenském večírku ve Three Pines ukáže záhadná postava v černé masce a černém hábitu, v Armandu Gamachovi a ostatních obyvatelích vesnice nejprve vzbudí jen zvědavost.

Skleněné domy

386 Kč
Vánoční zázrak lady Osbaldestoneové
(2x)
Uznávaná autorka historických romancí Stephanie Laurens přináší další milý romantický příběh z dávných Vánoc na britském venkově. Ve vzájemném souznění a respektu zde žije ovdovělá Therese Osbaldestoneová a obyvatelé vesničky Little Moseley.

Vánoční zázrak lady Osbaldestoneové

269 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 1000 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 .. 100 > >>